Aleris Tule Plaza öppnar i början av 2018
Entréplanet på Aleris Tule Plaza
Boendevåning på Aleris Tule Plaza
Aleris Tule Plaza i genomskärning
Översiktsrtning där Aleris Tule Plaza byggs

Aleris Tule Plaza

Tulegatan 23 B , Sundbyberg Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Lediga platser

Om oss

Nu har vi äntligen välkomnat de första boende till det nybyggda äldreboendet precis vid Tuletorget i Sundbyberg, Aleris Tule Plaza. Aleris har ramavtal med Sundbybergs kommun som kommer att placera boende på Aleris Tule Plaza i form av vård- och omsorgsplatser. Här finns enheter med demens- och omvårdnad som inriktning.

Organisation

Aleris

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Nybyggt och citynära i stadmiljö
Aleris Tule Plaza har 63 lägenheter fördelade på sex våningar och sju boendeenheter. De boende hyr en egen lägenhet på någon av enheterna som även har gemensamma lokaler så som vardagsrum och matplats.

I verksamheten finns även aktivitetsrum, minigym och Plaza - en vacker samlingslokal som erbjuder möjlighet till filmvisning, underhållning och andra festligheter.

"Här är det modernt och fint och lätt att ta sig fram. Monica har ett fint rum och det finns många sällskapsrum. Och så finns det vinterträdgård och ett solrum. Men vi är mest här nere i plazat, berättar Kent som är särbo med Monica som bor på Aleris Tule Plaza."
 

Kent, särbo, och Monica, som bor på Aleris Tule Plaza.

Lediga platser

  • Demens - Permanent
  • Omvårdnad - Permanent

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

63

Avdelningar

7

Aktiviteter

Hälsa som tema och för välbefinnande- solrum och orangeri
Vi har valt att inreda Aleris Tule Plaza med hälsa som tema, något som ska genomsyra hela verksamheten. Här kommer hälsan stå i centrum och påverka inredning, den dagliga verksamheten och våra aktiviteter.

Något som gör Aleris Tule Plaza unikt är det rika utbudet av utemiljö, både i form av närområdet med dess naturområden och stadskärna men även genom verksamhetens specialutformade solrum. Här kan du sitta i en skön stol, känna sanden mellan tårna och njuta av värmen och ljuset av sollamporna. Självklart bjuds du på en god drink från vår egen juicebar i solrummet.

Dessutom har varje enhet ett eget orangeri, en vinterträdgård som ligger intill en större balkong. Huset erbjuder även en större terrass samt en takterrass med utsikt över Sundbybergs kyrka och Sundbybergs stad. 

Vi erbjuder dagliga varierade aktiviteter, små som stora, året runt. Vi vet att fysisk aktivitet och utevistelse är bra för hälsan likväl som god mat och trevligt umgänge. Därför kommer det bli en del av varje boendes vardag.

Vård & Omsorg

Omsorg

Det nybyggda äldreboendet är bemannat dygnet runt för att de boende ska få en så trygg och säker omvårdnad som möjligt utifrån behov och önskemål. 

Vård

Vi arbetar nära läkare som regelbundet går rond och alltid finns nära till hands per telefon.

Personal

Aleris Tule Plaza är en arbetsplats för sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeut/aktivitetscoach.


Språk

Svenska

Kvalitet

Aleris Omsorg har ett uppdrag att vara en kvalitetsaktör. Genom att hela tiden utveckla och förbättra oss skapar vi förutsättningar för att erbjuda bästa möjliga insatser. Vårt arbete utgår från evidensbaserad praktik, det vill säga en kombination av bästa tillgängliga kunskap, dina önskemål och förutsättningar liksom en hög grad av professionalitet.

Vi har gjort stora satsningar för att höja den grundläggande kunskapsnivån hos vår personal. Satsningen innebär att alla medarbetare ska gå en utbildning som ger dem verktyg och kunskap för att kunna ge dig den bästa omsorgen och servicen utifrån dina behov och förutsättningar. Utbildningen fokuserar bland annat på det friska hos dig som individ samt är personcentrerad liksom rehabiliterande och motiverande.

Kontakt

Organisation

Aleris

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

08-128 67 881

Kontaktperson

Ulrica Strand, verksamhetschef Aleris Tule Plaza

Gatuadress

Tulegatan 23 B

Postnummer

172 78

Postort

Sundbyberg

Hitta hit

Vägbeskrivning

Söker du jobb?

Vill du vara med och bygga det mest personliga och uppskattade företaget inom vård och omsorg? Vill du bidra med engagemang och nytänkande för att hitta bättre lösningar som gör att vi kan ge den bästa vården och omsorgen?

Här kan du läsa mer om våra lediga tjänster. 

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

08-128 67 881

Translate

Tyck till