Aleris Tule Plaza öppnar i början av 2018
Entréplanet på Aleris Tule Plaza
Boendevåning på Aleris Tule Plaza
Aleris Tule Plaza i genomskärning
Översiktsrtning där Aleris Tule Plaza byggs

Aleris Tule Plaza

Tulegatan 23 B , Sundbyberg Karta

Om oss

Ett nybyggt och citynära bonde i stadsmiljö
25 augusti 2016 satte vi spaden i marken för att bygga ett nytt äldreboende precis vid Tuletorget i Sundbyberg. Aleris har ett ramavtal med Sundbybergs kommun som kommer att placera boende på Aleris Tule Plaza i form av vård och omsorgsplatser.

Planerad inflyttning våren 2018
Aleris Tule Plaza byggs av Byggpartner på uppdrag av Vectura Fastigheter AB som är fastighetsägare. TEA står för arkitekturen av byggnaden och Aleris Omsorg kommer att driva verksamheten som beräknas ta emot de första boende våren 2018. Här kan du läsa om det första spadtaget. 

Organisation

Aleris

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Aleris Tule Plaza kommer att ha 63 lägenheter fördelade på sex våningar och sju boendeenheter. De boende hyr en egen lägenhet på någon av enheterna som även har gemensamma lokaler så som vardagsrum och matplats.

I verksamheten finns även aktivitetsrum och Plaza - en vacker samlingslokal som erbjuder möjlighet till filmvisning, underhållning och andra festligheter.

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

63

Avdelningar

7

Aktiviteter

Hälsa som tema och för välbefinnande. Vi har valt att inreda Aleris Tule Plaza med hälsa som tema, något som ska genomsyra hela verksamheten. Här kommer hälsan stå i centrum och påverka inredning, den dagliga verksamheten och våra aktiviteter. Dagliga varierade aktiviteter, små som stora, året runt. Vi vet att fysisk aktivitet och utevistelse är bra för hälsan likväl som god mat och trevligt umgänge. Därför kommer det bli en del av varje boendes vardag.

Vård & Omsorg

Det nybyggda äldreboendet ska vara bemannat dygnet runt för att de boende ska få en så trygg och säker omvårdnad som möjligt utifrån deras behov och önskemål. Dessutom kommer vi att arbeta nära läkare som regelbundet går rond och alltid finns nära till hands per telefon.

Personal

Aleris Tule Plaza kommer att bli arbetsplats för sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeut/aktivitetsansvarig.

Språk

Svenska

Kontakt

Organisation

Aleris

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

+46 (0) 73- 436 79 12

Kontaktperson

Ulrica Strand, verksamhetschef Aleris Tule Plaza

Gatuadress

Tulegatan 23 B

Postnummer

172 78

Postort

Sundbyberg

Hitta hit

Vägbeskrivning

Söker du jobb?

Vill du vara med och bygga det mest personliga och uppskattade företaget inom vård och omsorg? Vill du bidra med engagemang och nytänkande för att hitta bättre lösningar som gör att vi kan ge den bästa vården och omsorgen?

Här kan du läsa mer om våra lediga tjänster. 

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

+46 (0) 73- 436 79 12

Translate

Tyck till