Annonsera

Vill ni synas i Seniorval.se söktjänst?

Seniorval.se erbjuder ett unikt forum för er verksamhet att informera potentiella kunder då de är i processen att söka omsorg, boende och aktiviteter. Det är kunderna själva som tar initiativet att söka upp verksamheten när de är i beslutsprocessen, vilket innebär hög träffsäkerhet i marknadsföringen.  

Det är kostnadsfritt för verksamheter som är godkända av kommunen att utföra äldreomsorg (hemtjänst, äldreboenden och dagverksamheter) att finnas med i söktjänsten med grunduppgifter som exemeplvis namn och adress. Vår ambition är att lista alla verksamheter och boenden i Sverige inom de kategorier som ingår i söktjänsten.

Presentationssida

För att synas och lämna mer information till potentiella kunder kan ni teckna ett abonnemang hos Seniorval.se. Då får er verksamhet en separat presentationssida i söktjänsten. På sidan kan ni beskriva er verksamhet i text, ha bilder, film, logotype, kontaktuppgifter och länk till er hemsida. Användarna kan också skicka en intresseanmälan med sina kontaktuppgifter direkt till er.

Om ni tycker det verkar intressant att ansluta er till Seniorval.se så skicka ett meddelande till oss genom formuläret nedan så kontaktar vi er. Ni kan också skicka ett e-post till info@seniorval.se eller ringa oss på 0708 80 06 69/70.

Bli en del av Seniorval.se.