Trygghet
Innergård Nissantrand
Omgivningar Nissastrand
En trevlig promenad
På kontoret

Attendo Hemtjänst Halmstad

Halmstad

Verksam i

Söndrum, Karl XI, Västersol Akvarellen, Gamletull Holm, Nyatorp-Gustavsfält, Nyhem

Typ av insats

Service, Ledsagning, Omvårdnad, Tilläggstjänster

Om oss

Attendo hemtjänst kundval i Halmstad erbjuder omsorg, omvårdnad, service och hushållsnära tjänster. Vi hjälper dig att utföra de insatser du är i behov av och är beviljad till från biståndsenheten, på det sätt du önskar. Du får en egen kontaktman i personalgruppen som värnar lite extra om dig. Vi planerar insatserna efter att du ska få träffa samma personer så ofta det är möjligt.

Organisation

Attendo

Tjänster

Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Halmstads kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Vi erbjuder omvårdnad, service och hushållsnära tjänster. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig hygien, sänggående och påklädnad.

Rehabilitering
Ditt behov av rehabilitering säkerställs genom att vi samarbetar med kommunen. Sjukgymnast och arbetsterapeut kommer hem till dig vid behov.

Tilläggstjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda tilläggstjänster. 

Typ av insats

Service, Ledsagning, Omvårdnad, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Innan vi påbörjar våra insatser hos dig träffas vi i ett välkomstsamtal för att planera de insatser du beviljats i ditt biståndsbeslut.

Kontaktperson

Du får en kontaktman i personalgruppen som tillsammans med dig bestämmer hur och när dina insatser ska ske. Detta dokumenteras i en genomförandeplan. Genomförandeplanen följs regelbundet upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Personal

Hos oss arbetar flexibel och kompetent personal mellan 07.00-23.00 och efter det tar kommunens larmpatrull över.

Vi som arbetar här är undersköterskor, vårdbiträden, lokalvårdare, samordnare, verksamhetschef och vi har tillgång till kommunens sjuksköterska två dagar/vecka. Övrig tid finns sjuksköterska alltid tillgänglig per telefon.

Ditt behov av rehabilitering säkerställs genom att vi samarbetar med kommunen - sjukgymnast och arbetsterapeut kommer hem till dig vid behov.

Språk

Svenska

Mat

I ditt biståndsbeslut kan du vara beviljad hjälp med en eller flera måltider. Utifrån ditt beslut kan vi bistå med hjälp att laga frukost, handla mat, leverera och tillreda mat från Vallåsköket eller värma annan färdiglagad mat.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Via den blå knappen nedan "Intern kvalitetsutvärdering" hittar du siffror som visar temperaturen på Hemtjänst Halmstads kvalitetsarbete just nu. Läs också gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.  

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0706-40 32 90

Kontaktperson

Elahe Poorzaki

Gatuadress

Axel Olssons Gata 14

Postnummer

302 27

Postort

Halmstad

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0706-40 32 90

Translate

Tyck till