Nyproduktion

Hyllie Söderläge

Ymers gata, Stadsområde Väster, Malmö

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Allmänt

På bästa läge, med utblick över den stora park som kommer att sträcka sig söderut genom stadsdelen, planerar vi att bygga Hyllies första seniorbostäder. Det blir totalt 42 ljusa, vackra bostadsrätter med generösa balkonger – alla i bästa söderläge.

Huset kommer att sträcka sig upp till sju våningar och bjuda på fantastisk utsikt. Här bor du mitt i en modern stadsdel med internationell puls och spännande upplevelser runt hörnet. Samtidigt som du har lugnet, naturen och den skånska slätten på bara ett ögonkast avstånd.

Ta chansen och gör en nystart på livet i Hyllie. Här kan du hitta ditt eget drömboende där du kan leva och må bra i lång tid framöver. Unna dig en nybyggd, lättskött bostad som ger mer dig tid över till familj, barnbarn och vänner. Vare sig du är singel eller sambo.

Minimiålder

55 år

Bostäder

Din nybyggda bostad i Hyllie ger dig ett modernt, smakfullt boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats får du tid att njuta. Ägna dig åt det du tycker bäst om – kryddodling på balkongen, lässtund i favoritfåtöljen, utflykt med barnbarnen till lekplatsen eller shopping i världsklass på Emporia.

Materialvalen i din nya bostad är gjorda med stor omsorg och vi väljer i största möjliga mån naturliga material.  Du kommer att bo i ett klimatsmart lågenergihus – bra för både plånbok och miljö. Dessutom kan du skryta med att du bor i en av Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdelar.

Antal bostäder

42

Faciliteter

Som boende får du tillgång till en övernattningslägenhet. Ett extra rum i anslutning till din nya bostad där du kan inkvartera dina långväga gäster – enkelt och bekvämt.

Läge

I närheten

Med Malmö Arena, Emporia, Malmömässan och Hylliebadet som grannar finns här alltid något att uppleva. När du tröttnar på musik, sport, mässor och shopping och är det aldrig långt bort till en härlig naturupplevelse. Precis utanför din dörr sträcker sig den vackra Tygelsjöstigen ut mot lugna slätten.

Kommunikationer

I Hyllie kan du t ex bo bra utan egen bil. Med citytunnelstation och busstorg runt knuten är omvärlden aldrig långt bort. Bilpool finns redan i området och om du ändå behåller bilen kan den få plats i garaget under huset.

Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

020-120 00 22

Kontaktperson

Kundtjänst

Gatuadress

Ymers gata

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

020-120 00 22

Translate

Tyck till