Nyproduktion

Hyllie Söderläge

Ymers gata, Stadsområde Väster, Malmö

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Planerat

Allmänt

På bästa läge, med utblick över den stora park som kommer att sträcka sig söderut genom stadsdelen, planerar vi att bygga Hyllies första seniorbostäder. Det blir totalt 42 ljusa, vackra bostadsrätter med generösa balkonger – alla i bästa söderläge.

Huset kommer att sträcka sig upp till sju våningar och bjuda på fantastisk utsikt. Här bor du mitt i en modern stadsdel med internationell puls och spännande upplevelser runt hörnet. Samtidigt som du har lugnet, naturen och den skånska slätten på bara ett ögonkast avstånd.

Seniorgården har 25 års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vi bygger vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Bli VIP-kund
Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.
 

Minimiålder

55 år

Försäljningsstart/Köstart

Planerad säljstart våren 2018

Bostäder

Din nybyggda bostad i Hyllie ger dig ett modernt, smakfullt boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats får du tid att njuta. Ägna dig åt det du tycker bäst om – kryddodling på balkongen, lässtund i favoritfåtöljen, utflykt med barnbarnen till lekplatsen eller shopping i världsklass på Emporia. Läs mer om inredningen här
 

Antal bostäder

44

Faciliteter

Som boende får du tillgång till en övernattningslägenhet. Ett extra rum i anslutning till din nya bostad där du kan inkvartera dina långväga gäster – enkelt och bekvämt.
 

Faciliteter

Garage under huset

Läge

I närheten

Med Malmö Arena, Emporia, Malmömässan och Hylliebadet som grannar finns här alltid något att uppleva. När du tröttnar på musik, sport, mässor och shopping och är det aldrig långt bort till en härlig naturupplevelse. Precis utanför din dörr sträcker sig den vackra Tygelsjöstigen ut mot lugna slätten.

Kommunikationer

I Hyllie kan du t ex bo bra utan egen bil. Med citytunnelstation och busstorg runt knuten är omvärlden aldrig långt bort. Bilpool finns redan i området och om du ändå behåller bilen kan den få plats i garaget under huset.

Service & Aktiviteter

Boförmåner
Det är enkelt att flytta in och trivas i en bostad från Seniorgården. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill. Här kan du läsa mer om boförmåner

Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

020-120 00 22

Kontaktperson

Kundtjänst

Gatuadress

Ymers gata

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

020-120 00 22

Translate

Tyck till