Nyproduktion

Strandviks Flyglar Östra

Ekedalsvägen, Värmdö Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Intill Farstavikens norra strand planerar Seniorgården för två nya kvarter i bästa läge i Gustavsberg - Strandviks Flyglar Östra och Strandviks Flyglar Västra. Här bor du i ljusa, tidlösa lägenheter intill Farstavikens lummiga strandpromenad. Samtliga lägenheter får generös uteplats eller balkong, varav merparten ligger i söderläge med utsikt över småbåtshamnen.

Strandviks Flyglar består av fyra huskroppar som kommer att ligga ca 50 meter från Farstavikens småbåtshamn och den fina strandpromenaden. Husen byggs i två etapper, till öster och väster om det anrika Villa Strandvik. Respektive etapp omfattar ett lamellhus i två våningar och ett punkthus i fyra våningar. 

Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Till salu
Se lediga bostäder


Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Kvartal 4, 2019 - Kvartal 1, 2020

Bostäder

Strandviks Flyglar Östra innefattar ett punkthus och ett lamellhus med lägenheter från två till fyra rum och kök. De inglasade lamellhusen låter ljuset falla i trapphusen som känns ljusa och välkomnande. Gemensamt för bostäderna är de öppna planlösningarna, de stora fönstren som skapar generösa ljusinsläpp samt låga bröstningar.

Alla bostäder i Strandviks Flyglar får däremot sin unika utformning och ingen lägenhet är den andra likt. Bland annat har vissa lägenheter tre meter i takhöjd. Läs mer om inredningen på Strandviks Flyglar Västra här.

Här kan du se en virtuell visning av vardagsrummet i en av våra bostäder. 

Ett energiklassat lågenergihus
Strandviks Flyglar Västra är ett lågenergihus vilket innebär att det är bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Här hittar du lediga bostäder 
 

 
Här hittar du en 360 vy över hur det kommer att se ut.

Antal bostäder

56

Storlek

2 - 4 r.o.k

Pris

2 995 000 - 7 495 000 kr

Avgift

3 235 - 5 840 kr/mån

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.


Faciliteter

  • Gemensamhetslokal med övernattningsrum
  • Tvättstuga
  • Lägenhetsförråd
  • Garage och såväl bil- som cykelparkeringar

Läge

Gustavsberg är en levande skärgårdskommun och ett anrikt brukssamhälle med genuin historia från porslinsfabrikens glansdagar. Här finns många möjligheter till ett aktivt liv med båt, bad, strandpromenader, naturstigar och kultur.

Till Stockholm city tar det tjugo minuter. Det går direktbuss från centrala Gustavsberg, du når Stockholm Slussen på en halvtimme. Under sommaren kan du åka båt med Strömma Kanalbolaget in till Stockholm. 
 

I närområdet

  • Centrum och hamnen med närservice som butiker, restauranger
  • Vårdcentral
  • Fem minuters bilväg från Strandviks Flyglar ligger Värmdö köpcentrum

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

08-120 165 48

Kontaktperson

Malin Castenvik, fastighetsmäklare

Gatuadress

Ekedalsvägen

Postnummer

134 31

Postort

Gustavsberg

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

08-120 165 48

Translate

Tyck till