Attendo Postflyget

Postflyget, Västra Hisingen, Göteborg Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Lediga platser

Om oss

Attendo Postflyget är ett nytt modernt äldreboende och livsstilsboende i Torslanda med inriktning Sport & Spa.

Boendet ligger mitt i den nya, mysiga stadsdelen i Amhult som byggs etappvis. Området ligger på platsen där Torslanda flygplats var verksam fram till 1977. I angränsning till verksamheten ligger mataffärer, apotek, vårdcentral och annan dagligvaruhandel. Boendet kommer med sitt läge vid Öckeröleden att ha gångavstånd till havet, bad och båtliv.

Livsstilsboende sport & spa
Boendet drivs utifrån konceptet sport & spa, vilket innebär många aktiviteter med fokus på välbefinnande och träning. Här kan du träna i gymmet, både individuellt- och cirkelträning. På vår spa-avdelning kan du koppla av och kanske få massage eller annan behandling. Vi uppmärksammar förstås sportevenemang på olika sätt, inte minst tittar vi på vår storbilds-TV. 

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Se filmen om Attendos livsstilskoncept sport & spa

Intresserad av att flytta hit?
Jag heter Jennie och mig är du välkommen att kontakta om du har frågor eller är intresserad av att flytta hit. Du når mig på telefonnummer 072-085 72 38 eller så kan du mejla mig på jennie.campagiorni@attendo.se

 


Inriktning/Profil

Spa, Sport

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Boendet kommer att ha 54 trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter fördelat på 6 avdelningar och fina gemensamma utrymmen för samvaro.


Lediga platser

  • Demens - Permanent
  • Omvårdnad - Permanent

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

54

Avdelningar

6

Aktiviteter

Aktiviteterna på boendet kommer följa vårt koncept Sport & spa. Det innebär att vi bjuder in till sportaktiviteter som träning, stavgång och annat roligt. När du är klar avslutar vi med en smoothie i sportbaren.

Vi har också andra trevliga aktiviteter i vår spaavdelning som t.ex. bastukvällar, manikyrdagar och bad.

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
 är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!


Vård & Omsorg

Som boende har du rätt att vara delaktig och kunna påverka hur din hjälp och ditt stöd utformas. När du flyttar in hos oss får du en kontaktman i personalgruppen som du alltid kan vända dig till och som du ska känna dig trygg med. Tillsammans med dig upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Personal

På Attendo utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål.

Genom våra brukarråd tar vi tillvara på våra kunders önskemål och synpunkter som input till att förbättra och utveckla våra arbetssätt och vår verksamhet.

Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill ha den.

Kollektivavtal

Ja, personalen omfattas av ett kollektivavtal

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-085 72 38

Kontaktperson

Jennie Campagiorni

Gatuadress

Postflyget

Postnummer

423 37

Postort

Torslanda

Vill du bo här?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-085 72 38

Translate

Tyck till