Attendo Björksäter äldreboende

Björksäter 1, Hässleholm Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Om oss

Attendo Björksäter äldreboende i Hässleholm är ett nytt modernt äldreboende som ligger vackert i anslutning till Björksätersparken centralt i tätorten. 

Boendet har trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter och fina gemensamma utrymmen för samvaro. Det finnas också fina promenadstråk och uteplatser för gemenskap.

Livsstilsboende sport & spa
Boendet drivs utifrån konceptet sport & spa, vilket innebär många aktiviteter med fokus på välbefinnande och träning. Här kan du träna i gymmet, både individuellt- och cirkelträning. På vår spa-avdelning kan du koppla av och kanske få massage eller annan behandling. Vi uppmärksammar förstås sportevenemang på olika sätt, inte minst tittar vi på vår storbilds-TV.

Se filmen om Attendos livsstilskoncept sport & spa

Trygghetsboende - AttendoHem
Attendo Björksäter inrymmer även Attendos koncept för trygghetsboende som heter AttendoHem. I fastigheten kommer det finnas 18 sådana lägenheter.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Inriktning/Profil

Spa, Sport

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

72

Aktiviteter

Vi erbjuder aktiviteter dagligen som följer vårt koncept Sport & Spa. I vårt mysigt inredda Spa erbjuder vi bubbelbad, bastu och avslappning. Vi bjuder in till sportaktiviteter som träning, stavgång och boulespel. När du är klar avslutar vi med en smoothie i sportbaren.

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
 är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!


Vård & Omsorg

När du flyttar till oss blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vår fysioterapeut förskriver hjälpmedel och arbetar med rehabilitering samt handleder övriga medarbetare. Kontaktpersonen ansvarar för att upprätta en så kallad genomförandeplan tillsammans med dig för att du ska ha möjlighet att bestämma själv hur du önskar få dina insatser utförda.

Personal

Våra medarbetare består av undersköterskor och vårdbiträden. Det finns alltid en sjuksköterska på plats i verksamheten på dagtid på vardagar. Övrig tid kontaktas joursjuksköterska. För din rehabilitering finns även fysioterapeut och arbetsterapeut att tillgå. Vi har även en aktivitetsansvarig som planerar och anordnar våra aktiviteter. Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett respektfullt bemötande.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

076-696 19 54

Kontaktperson

Hidajete Ahmeti

Gatuadress

Björksäter 1

Postnummer

281 33

Postort

Hässleholm

Vill du bo här?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

076-696 19 54

Translate

Tyck till