Silver Life Upplands Väsby

Upplands Väsby Karta

Typ av plats

Demens, Demens korttid, Omvårdnad, Omvårdnad korttid

Om oss

I augusti 2021 öppnar Silver Life Upplands Väsby vård- och omsorgsboende som ligger närmast den södra entrén till Väsby centrum. Här erbjuder vi vård och omsorg dygnet runt, mitt i stadskärnan, för äldre personer när hemtjänsten inte längre räcker till.

Vår filosofi är att skapa en varm och trygg tillvaro med hjälp av erfaren, engagerad och empatisk personal. Vi har ett eget kök med en egen kock som bjuder på god, hemlagad mat. För att bidra till en aktiv och meningsfull tillvaro finns dessutom våra ”Silvervärdinnor”, vars uppgift är att knyta an till Upplands Väsbys kulturliv, planera aktiviteter och stunder av gemenskap dit även släkt och vänner är välkomna. För par som önskar att fortsätta bo tillsammans erbjuder vi också parlägenheter.

Silver Lifes koncept
Silver Life Upplands Väsby är en del av Silver Lifes koncept om en boendekedja som erbjuder trygghet, service och komfort under det seniora livets alla skeden. Under de aktiva åren erbjuder vi bekväma seniorboenden och när behov uppstår god vård och omsorg på våra vård- och omsorgsboenden som ligger i anslutning.
Läs gärna mer här.


Organisation

Silver Life AB

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

De gemensamma ytorna är ljusa och öppna och stimulerar till samvaro. Du delar hall, vardagsrum och kök med åtta grannar. Här finns även en större balkong eller uteplats med utsikt över takträdgården och det nybyggda Blå parken.

I möbleringen av gemensamma ytor har vi fokuserat på högkvalitativa materialval med noggrant utvald design för komfort och trivsel.

Lägenheterna
Lägenheterna är cirka 30 kvm stora och består av ett rum och pentry. Här finns ett rymligt badrum med golvvärme, utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt elektriskt höj- och sänkbar toalett och handfat. Varje lägenhet är även utrustad med trygghetslarm, en höj- och sänkbar säng och uttag för TV och bredband. Du väljer själv om du vill hyra din lägenhet med eller utan möbler.


Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

54

Avdelningar

Tre våningar och sex flyglar

Aktiviteter

De aktiviteter vi gör tillsammans på Silver Lifes ska genomsyras av lust, engagemang och glädje. Vi arbetar för att den som bor hos oss varje dag ska vakna och känna att det finns något roligt och meningsfullt att se fram emot.

Vi erbjuder aktiviteter både inom och utanför boendet. Detta innebär att vi kan erbjuda aktiviteter som passar alla individer, allt ifrån enkla, trevliga vardagsaktiviteter som ger ett roligt avbrott i vardagen till större aktiviteter och utflykter för den som önskar.

När vi utformar aktiviteter utgår vi från enskilda önskemål, behov, intressen och fysisk förmåga. Målet är att den som bor hos oss ska få en positiv upplevelse och inte en aktivitet med krav på prestation.

Mat & Dryck

Måltiderna är för många dagens höjdpunkt och innebär inte bara njutning utan också social samvaro. Vi serverar frukost, lunch, middag och mellanmål. Självklart serveras även kaffe eller något annat att äta eller dricka. Vi ordnar givetvis något extra att äta, närhelst på dygnet, när du själv önskar.

All mat tillagas av professionella kockar på plats i Silver Lifes restaurang som ligger i direkt anslutning till vård- och omsorgsboendet.

Vård & Omsorg

Tilläggstjänster

Utöver det som ingår i vård- och omsorgsbeslutet från kommunen finns det möjlighet att av Silver Life köpa tilläggstjänster enligt egna önskemål.

Personal

Här finns kompetent, serviceinriktad personal med fokus på den enskildes behov och önskemål.

Kontakt

Organisation

Silver Life AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

08-400 141 12

Kontaktperson

Verksamhetsledare Ana-Maria Estrella

Vill du bo här?

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Vi räknar med att boendet står klart 2021.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

08-400 141 12

Translate

Tyck till