Dagsländan

Årstavägen 112, Enskede Årsta Vantör, Stockholm

Om oss

Dagsländans dagverksamhet ligger i anslutning till Årsta vård- och omsorgsboende. Verksamheten vänder sig till personer med demenssjukdom som fortfarande bor kvar hemma. Med enkla medel har vi skapat en i inspirerande och nostalgisk miljö, grönskande rabatter och mycket annat som ger möjlighet till välbefinnande i vardagen. Här erbjuds du gemenskap, aktiviteter, rogivande promenader och samtal som lockar till skratt.

Fakta Om oss

Öppettider

Helgfria Vardagar 9-14

Driftsform

Entreprenad

Aktiviteter

Varje dag erbjuds ett flertal aktiviteter. Aktiviteter som ger vila från oro, stimulerar till samtal som väcker minnen till liv och ger närhet till gruppen. Aktiviteterna anpassas efter årstider och högtider och stor hänsyn tas till gästernas individuella behov och önskemål allt för att skapa en meningsfull dag för varje gäst.

När helst vädret ger möjlighet är vi ute på vår blomstrande uteplats och vi går dagligen ut på promenader i närliggande grönområde. Vi åker då och då även ut på utflykter tillsammans.

Det finns möjlighet för våra gäster att boka tid hos frisör och fotvårdsterapeut som ligger i anslutning till dagverksamheten. 

Personal

Vi som arbetar på dagverksamheten brinner för att göra dagarna meningsfulla för dig som gäst. Arbetet utgår från ett salutogent synsätt, att ta till vara på varje individs resurs och där dina anhöriga inbjuds att vara delaktiga för att skapa trygghet och harmoni för dig som gäst.

Personalen har en nära samverkan med gästens anhöriga, hemtjänst och taxichaufförer, allt för att Du som gäst ska känna dig trygg.

Kontaktmannaskap
På dagverksamheten kommer du att få en kontaktman som finns tillgänglig för dig och som kommer ta tillvara på dina unika behov och möjligheter.

Mat & dryck

Dagen börjar med gemensam frukost där Du bjuds på vårt hembakade bröd.

Kontakt

Fakta Kontakt

Organisation

Norlandia Care AB

Organisationsform

Företag

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0702-154626, 0720-505050

Kontaktperson

Ann-Christine Johansson

Gatuadress

Årstavägen 112

Postnummer

120 58

Postort

Årsta

Söker du jobb?


Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0702-154626, 0720-505050

Translate

Tyck till