Attendo Hemtjänst Enköping

Enköping

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Om oss

Välkommen till Attendo Hemtjänst i Enköping!
Här har vi kompetenta och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt från personlig omvårdnad till service i hemmet. Med Attendo som utförare kan du förvänta dig hög kvalitet och ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi planerar besöken så att du som kund endast träffar några få medarbetare, och vi bär alltid arbetskläder och ID-bricka för din säkerhet och trygghet.

Varje torsdag är du välkommen till en trevlig träff hos oss där du har chansen att träffa andra seniorer över en kopp kaffe. Ta gärna med en vän! Vi erbjuder även hushållsnära tjänster. Kontakta oss om du vill veta mer! Vi svarar alltid i telefonen mellan klockan 07.00 och 22.00, alla dagar i veckan. Tyvärr gör Coronapandemin att vi inte kan  ha dessa träffa för närvarande.


Organisation

Attendo

Tjänster

Hemtjänst
Våra medarbetare erbjuder personlig omvårdnad och service insatser som du beviljats av kommunens biståndshandläggare. Exempel på servicetjänster är städning, inköp, ledsagning, leverans av matlåda, tvätt och promenader. Exempel på omvårdnads tjänster är hjälp med din personlig hygien och av- och påklädning.

Utifrån dina behov och önskemål
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd, eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna.

Attendo hemtjänst Enköping skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, till exempel städning, fönsterputs, inköp eller varför inte promenadsällskap?

Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du då utnyttja RUT-avdraget.


Typ av insats

Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Vi stöttar dig
Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål och att vi kan underlätta dina dagliga rutiner och stötta dig i din vardag.

Varje vecka har vi en aktivitet hos oss på Korsängsgatan 38 då vi träffas och har en trevlig stund tillsammans med nybryggt kaffe och någon god kaka. Ta gärna med dig en vän!

Kontinuitet

Vi har en god kontinuitet i vårt omsorgsarbete, vilket innebär att du som kund endast träffar några få medarbetare

Kontaktperson

Vi arbetar för att du ska känna dig trygg och respekterad. Du får en särskild kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Det är också du och kontaktpersonen som tillsammans planerar dina beviljade insatser och dagliga rutiner så att de passar dig.

Personal

Vi är mycket glada och tacksamma för det goda rykte vi har bland kommuninvånarna och vårt fina samarbete med olika aktörer i kommunen. Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

På Attendo hemtjänst Enköping arbetar engagerade undersköterskor och vårdbiträden. Vår sjuksköterska Susanne arbetar dagtid måndag till fredag. Övrig tid finns vår sjuksköterskejour tillgänglig.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!


Hej, jag heter Camilla Nilsson och är verksamhetschef på Attendo hemtjänst Enköping

Språk

Svenska, Engelska, Persiska, Spanska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. 

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0171-299 62

Kontaktperson

Camilla Nilsson

Gatuadress

Korsängsgatan 38

Postnummer

745 49

Postort

Enköping

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Om du vill komma i kontakt med oss, så svarar vi alltid i telefonen från klockan 07.00 på morgonen och fram till klockan 22.00 på kvällen alla dagar i veckan.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0171-299 62

Translate

Tyck till