Planering för dagen
Marianne
Dagens Nyheter
Mysig promenad

Attendo Hemtjänst Enköping

Enköping

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Om oss

Attendo Hemtjänst Enköping har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor för din säkerhet.

Varje vecka har vi någon aktivitet hos oss där vi träffas och har en trevlig stund tillsammans med lite nybryggt kaffe och någon god kaka.

Om Du vill komma i kontakt med oss, så svarar vi alltid i telefonen från klockan 07.00 på morgonen och fram till klockan 22.00 på kvällen alla dagar i veckan.


Organisation

Attendo

Tjänster

Våra medarbetare inom hemtjänst och hemsjukvård i Enköping erbjuder personlig omvårdnad och service insatser som du beviljats av kommunens biståndshandläggare. Exempel på servicetjänster är städning, inköp, ledsagning, leverans av matlåda, tvätt och promenader. Exempel på omvårdnads tjänster är hjälp med din personlig hygien och av- och påklädning.

Sjuksköterska
Våra sjuksköterskor Catharina och Susanne arbetar dagtid måndag till fredag. Övrig tid finns Enköping kommuns sjuksköterskejour tillgänglig.

Tilläggstjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda tilläggstjänster. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp. Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Arbetssätt

När du väljer Attendo Hemtjänst Enköping som utförare av dina insatser kommer vi hem till dig för att tillsammans planera hur din hjälp ska utföras utifrån dina behov och önskemål.

Kontinuitet

Vi har en mycket god kontinuitet vilket innebär att du som kund endast träffar några få medarbetare.

Kontaktperson

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Genomförandeplan

Dina ovan nämnda önskemål på hur dina insatser ska utföras dokumenteras i en genomförandeplan som regelbundet följs upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Personal

Vår personalgrupp består av sjuksköterska, undersköterskor och vårdbiträden med formell kompetens och lång erfarenhet av att arbeta inom hemtjänst/hemsjukvård. Det finns idag sju personer i personalgruppen. Inom gruppen finns personal som behärskar flera olika språk, såsom persiska, spanska, engelska och självklart svenska.

"För mig är det en förmån att få hjälpa våra kunder efter var och ens behov".
Marianne, undersköterska

Kompetensutveckling

Vi arbetar kontinuerligt med vidareutbildning för medarbetarna så att verksamheten har en ständigt pågående utveckling.

Språk

Svenska, Engelska, Persiska, Spanska

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0171 - 299 62

Kontaktperson

Camilla Nilsson

Gatuadress

Korsängsgatan 38

Postnummer

745 48

Postort

Enköping

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Söker du jobb?


Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0171 - 299 62

Translate

Tyck till