Planering för dagen
Marianne
Dagens Nyheter
Mysig promenad

Attendo Hemtjänst Enköping

Enköping

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Om oss

Attendo Hemtjänst Enköping har duktiga och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi bär alltid arbetskläder och ID-bricka för din säkerhet och trygghet. Vi planerar dina beviljade insatser tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi gör också alltid det lilla extra hos dig!

Aktiviteter
Varje vecka träffas vi och exempelvis spelar bingo och självklart dricker en god kopp kaffe med dopp! Du får naturligtvis ta med dig en vän och/eller närstående om du så önskar!

Gott rykte
Vi är mycket glada och tacksamma för det mycket goda rykte vi har och vi har ett fint samarbete med alla olika aktörer såsom fysioterapeuter, biståndshandläggare med flera i kommunen som du kanske också är i kontakt med. Du är välkommen att ta kontakt med oss om du vill att vi berättar mer!


Organisation

Attendo

Tjänster

Hemtjänst
Våra medarbetare erbjuder personlig omvårdnad och service insatser som du beviljats av kommunens biståndshandläggare. Exempel på servicetjänster är städning, inköp, ledsagning, leverans av matlåda, tvätt och promenader. Exempel på omvårdnads tjänster är hjälp med din personlig hygien och av- och påklädning.

Sjuksköterska
Vår sjuksköterska Susanne arbetar dagtid måndag till fredag. Övrig tid finns sjuksköterskejour tillgänglig.

Tilläggstjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna.

Attendo hemtjänst Enköping skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp.

Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.


Typ av insats

Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare alltid bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Kontinuitet

Vi har en mycket god kontinuitet vilket innebär att Du som kund endast träffar några få medarbetare.

Kontaktperson

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din kontaktperson ser till att du alltid får det "lilla extra" och det som du upplever kan sätta en guldkant på din tillvaro. Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

Personal

Hos Attendo hemtjänst Enköping arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser. Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!


Språk

Svenska, Engelska, Persiska, Spanska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0171 - 299 62

Kontaktperson

Camilla Nilsson

Gatuadress

Korsängsgatan 38

Postnummer

745 48

Postort

Enköping

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Om du vill komma i kontakt med oss, så svarar vi alltid i telefonen från klockan 07.00 på morgonen och fram till klockan 22.00 på kvällen alla dagar i veckan.

Söker du jobb?


Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0171 - 299 62

Translate

Tyck till