Aida Vårdservice

Frölundagatan 37 , Mölndal

Typ av insats
Avlösning
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

Vårt mål är att du som kund ska känna trygghet med kunnig personal samt att du ska uppleva gott bemötande. Vi tar alltid hänsyn till dina önskemål och strävar efter att ge så bra kontinuitet som möjligt.

Vi finns tillgängliga över hela Mölndals stad och ser fram emot att kunna hjälpa dig. Aida har lång erfarenhet av samarbete med privata och offentliga enheter inom äldreomsorgen.

Organisation

Tjänster

Vi utför de tjänster som du har blivit beviljad i ditt biståndsbeslut.
- servicetjänster
- personlig omvårdnad
- socialt stöd
- avlösning för anhöriga

Tilläggstjänster
För de tilläggstjänster du köper kan du göra skatteavdrag för hushållsnära tjänster, så kallat Rutavdrag. Exempel på tilläggstjänster:
- storstädning
- klippning

Typ av insats
Avlösning
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Hemtjänst inom Aida handlar om att få uppleva ett stort engagemang som följer den linje av värderingar som socialtjänsten utformat. Vi lyssnar och värdesätter dina önskemål och med hjälp av en kontaktperson strävar vi efter att skapa kontinuitet. Vi stöttar dig till att kunna bo kvar i hemmet samt skapa en plan med dina önskemål och rutiner.

Personal

- Vår personal har mångårig erfarenhet inom vård och omsorg, med utbildade undersköterskor och vårdbiträden. Vid rekrytering ställer vi höga krav på personlig lämplighet.
- Vår styrka ligger i att anpassa vårt arbetssätt efter olika omständigheter. Det kan vara olika för dig som är ensam utan anhöriga eller för dig som vill att anhöriga ska vara inblandade.
- Alla vårdtagare får en kontaktperson som tar helhetsansvar och hjälper med att upprätta en genomförandeplan.
- Personal bär alltid ID-bricka.
- Vi samarbetar med kommunens hälso- och sjukvårdspersonal!

Kvalitet

Kvalitetsutvärderingar

Kontakt

Organisation
Organisationsform
Företag
Hemsida
Telefonnummer
E-post
Kontaktperson
Keyvan Alizadeh
0704-30 03 68
keyvan@aida.se
Gatuadress

Frölundagatan 37

Postnummer
431 44
Postort

Mölndal

Vill du bli kund hos oss?
Du ansöker om hemtjänst hos en biståndshandläggare på Mölndals kommun. Kontakta växeln så hjälper de dig vidare, 031-315 10 00. Du kan också ringa oss för vägledning. 031-817101

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.