QviMo Trygga Hem

Norrköping

Verksam i

Område 1,2,3 och 4 vilket motsvarar Norrköpingstätort och norra Norrköping.

Typ av insats

Avlösning, Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Om oss

Vi är det lilla men kompetenta omvårdnadsföretaget med det stora hjärtat och med dina unika behov i centrum.

Vår vision är att skapa största möjliga livskvalitet för dig som vill fortsätta att bo hemma på det sätt som du är van vid. Vi hjälper dig att skapa ett tryggt och aktivt hem, precis som du vill ha det.

Vi arbetar utifrån en personcentrerad omsorg där vi utgår från de resurser och förmågor du har med fokus på att identifiera och stärka de faktorer i ditt liv som är hälsofrämjande.

Med mångårig erfarenhet av att bedriva hemtjänst i Motala och Mjölby kommun och med ett genuint engagemang för att skapa välbefinnande arbetar vi nära dig. Med stor passion för vårt arbete växer vår kundkrets stadigt.

Låt oss ge dig en guldkant på tillvaron!

Varför ska du välja oss?
- Du får hjälp av ett fåtal personer med god omvårdnadskompetens som du lära känna ordentligt och känna dig trygg med
- Vi eftersträvar öppna lokalkontor nära dig. Vår personal kan komma till dig med kort varsel och du kan besöka oss för sociala aktiviteter
- Vi försöker alltid att erbjuda hemtjänst på ditt hemspråk

Organisation

QviMo Trygga Hem

Tjänster

Mellan 07.00 och 22.00 utför vi hemtjänst enligt ditt biståndsbeslut som du beviljats av kommunen. Exempel på hemtjänstinsatser som vi kan hjälpa dig med är:

Inköp och att uträtta ärenden
Städning, tvätt och klädvård
Mat och måltider
Personlig hygien
Ledsagning och telefonservice
Hjälp vid matsituation
Utevistelse och promenader
Social samvaro
Avlösning i hemmet
Hjälp med medicin

Tilläggstjänster
Utöver ditt biståndsbeslut om hemtjänst kan vi även erbjuda hushållsnära tjänster som exempelvis städning, fönsterputs, matlagning, snöskottning och trädgårdsarbeten. Vi jobbar enligt Skatteverkets godkända rut-tjänster, funderar du över något är det bara att kontakta oss.

Typ av insats

Avlösning, Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Kontinuitet

Vi prioriterar hög personalkontinuitet. Därför lägger vi ner mycket tid och tanke när vi sätter ihop våra scheman så du alltid träffar någon som du känner sedan tidigare, har en relation till och känner dig trygg med. När din ordinarie personal är sjuk väljer vi noga ut en vikarie som vi tror du kommer bra överens med.

Kontaktperson

Vi utser alltid en kontaktperson till dig som är den medarbetare hos oss som kommer tar ett särskilt ansvar för ditt välmående. Det är också den personen som utför merparten av insatserna hos dig. Det går naturligtvis att byta om du av någon anledning inte skulle trivas med din kontaktperson.

Genomförandeplan

När du valt oss som din hemtjänst vill vi träffa dig i ditt hem för ett välkomstsamtal. Då går vi igenom hur du vill ha din hemtjänst utförd utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål. Med det som utgångspunkt upprättar vi gemensamt en genomförandeplan som säkerställer att du får din hemtjänst på dina villkor. Din kontaktperson jobbar kontinuerligt med din genomförandeplan.

Personal

Hos oss finns en bred omvårdnads- och språkkompetens. Våra medarbetare är främst undersköterskor med god erfarenhet av omsorgsarbete.

Att medarbetare hos oss har en formell kompetens är viktigt men det är också centralt att vi känner att den vi rekryterar är “rätt person för jobbet”. Därför är erfarenheter, förmåga till ett bra bemötande och engagemang också viktiga kvaliteter när vi rekryterar. Vi tillämpar goda anställningsvillkor.

För oss är det viktigt att våra medarbetare både kan förstå och sätta sig in i den enskildes behov men samtidigt ha en förmåga att kunna omsätta den förståelsen till en individuellt anpassad omsorg.

För din trygghet
När vi kommer hem till dig bär vi alltid våra egna arbetskläder och en synlig ID-bricka så att du lätt kan känna igenom oss. För din säkerhet har alla medarbetare lämnat utdrag från belastningsregistret innan anställning. 

Kompetensutveckling

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda en stimulerande arbetsmiljö där möjligheter till kompetensutveckling är god. Vi utbildar alla våra medarbetare i bland annat etik, omvårdnad och bemötande.

Utifrån kunder vi möter sätter vi samman individuella kompetensutvecklingsplaner med ambitionen att vi ska ha specialistkompetens inom de områden som våra kunder behöver.

Språk

Svenska, Arabiska, Assyriska, Engelska

Kvalitet

Jobbet med att säkerställa god kvalitet är ett ständigt pågående arbete som vi kallar för vårt kvalitetshjul. Vi jobbar transparent gentemot våra kunder och vår uppdragsgivare kommunen.

Synpunkter och klagomål
Vi har fasta rutiner för hur vi jobbar med synpunkter och klagomål. Vi har blanketter som våra kunder kan fylla i och lämna till verksamhetsansvarig som har ansvar att utreda och följa upp. Vi tar gärna emot både beröm och sånt som vi gör lite sämre, på så vis vet vi vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre.  

Kontakt

Organisation

QviMo Trygga Hem

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

073- 908 29 03

E-post

info@qvimo.se

Kontaktperson

Josef Morad och Lisa Ringqvist

Gatuadress

Albrektsvägen 125 B

Postnummer

603 53

Postort

Norrköping

Vill du bli kund hos oss?

Om du har behov av hemtjänst utredas ditt behov av stöd av kommunens biståndshandläggare. För utredning, kontakta vård- och omsorgskontorets mottagningsgrupp på Norrköpings kommun.

Om du redan har hemtjänst i Norrköpings kommun men vill byta till oss på QviMo Trygga Hem ska du kontakta Norrköpings kommun.

Kontaktuppgifter till Norrköpings kommun
Telefon: 011- 15 27 37
E-post: info.vom@norrkoping.se

Söker du jobb?

Är du intresserad av att arbeta hos oss på QviMo Trygga Hem?

Vi är alltid intresserade av att hitta nya duktiga medarbetare!Fyll i formuläret eller skicka ditt CV till info@qvimo.se

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

073- 908 29 03

Translate

Tyck till