Attendo Hemtjänst Norrtälje

Norrtälje

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Hemsjukvård

Om oss

Attendo Hemtjänst Norrtälje har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg och service i hemmet till hemrehabilitering och hemsjukvård. Vi planerar vården och omsorgen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet för oss är att du ska känna trygghet i vardagen. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor för din säkerhet.

Vi finns i Zon 1,3 och 4* och har kontor i bland annat Norrtälje, Älmsta och Hallstavik. Attendo är ett stort företag med små arbetsgrupper som arbetar lokalt med stor erfarenhet och lokalkännedom.

* Zon 1 - Hallstavik, Älmsta, Väddö, Edebo, Björkö Arholma och Häverö.
Zon 3 - Norrtälje Norra med Söderbykarl, Roslagsbro, Estuna, Lohärad, Malsta samt norra delarna av centrala Norrtälje. 
Zon 4 - Norrtälje södra med Rådmansö, Frötuna, Länna, Riala, Blidö samt södra delarna av centrala Norrtälje.


Organisation

Attendo

Tjänster

Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Norrtälje kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig hygien, sänggående och påklädnad.

Hemsjukvård och hemrehabilitering
Utöver hemtjänst erbjuder vi även hemsjukvård och hemrehabilitering. Våra medarbetare arbetar  tillsammans med läkare som är involverad kring medicinska angelägenheter som medicindelning, såromläggningar och injektioner. Vi har medarbetare som hjälper till med utprovning och installation av olika hjälpmedel i hemmet såsom rollatorer och rullstolar. Vi har även en sjukgymnast som arbetar med rehabilitering och träning.

Tilläggstjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda tilläggstjänster. Vi skräddarsyr tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp. Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Hemsjukvård

Arbetssätt

Vår ledstjärna är att vi ska ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål - att underlätta och stötta dig i din vardag. Det är viktigt att du får hjälp av personer som du känner dig trygg med och litar på. Vi finns helt enkelt till för dig!

Kontaktperson

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Genomförandeplan

Dina ovan nämnda önskemål på hur dina insatser ska utföras dokumenteras i en genomförandeplan som regelbundet följs upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Personal

Våra medarbetare är vårdbiträden, undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter med lång erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och har alltid dig som kund i fokus. Med sin kompetens, sitt engagemang och sin hjälpsamhet skapar de trygghet i vardagen för dig genom att informera för att förmedla trygghet, vara närvarande i mötet med dig och visa dig respekt. De ställer frågor för att ge dig den omsorg du vill ha och strävar efter att uppmuntra och aktivera dig för att ge dig möjlighet att behålla och utveckla din mentala och fysiska förmåga.

"Vi är en liten organisation som jobbar tätt och kommer nära brukarna och får på så sätt en bra helhet. Vi jobbar mycket med kvaliteten och strävar alltid efter att förbättra oss i alla våra insatser."
Birgitta, arbetsterapeut

Språk

Svenska

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-394 01 01

Kontaktperson

Zlatan Hadziavdak

Gatuadress

Kungsgatan 2

Postnummer

761 44

Postort

Norrtälje

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Söker du jobb?


Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-394 01 01

Translate

Tyck till