Norbergs Omsorg & Service

Nynäshamn

Typ av insats

Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Om oss

Norbergs Omsorg & Service är ett mindre och personligare familjeföretag som erbjuder både hemtjänst och hushållsnära tjänster. Vår verksamhetschef Barbro Norberg har över sjutton års erfarenhet av att arbeta inom hemtjänsten. Vi vågar påstå att vi vet vad som krävs för att bedriva hemtjänst av hög kvalitet med ett personligt bemötande åt var och en efter behov.

Vi brinner för och lägger stor vikt vid att öka kompetensen i bemötandet av människor med olika demenssjukdomar. Vi skall tillhöra de mest professionella aktörerna inom området och det ska genomsyra vår verksamhet i allt från personalens klädsel till vårt uppträdande gentemot kunderna. Vi anordnar regelbundet föreläsningar inom området demens för personal och anhöriga.

Tjänster

Vi hjälper dig med det du har fått beviljat från din biståndshandläggare på kommunen. Exempel på servicetjänster är städning, inköp eller att tvätta. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig hygien, sänggående och påklädnad.

Förutom de tjänster som ingår i din hemtjänst, kan du köpa tilläggstjänster från oss. Vi vill vara ett företag med en helhetslösning, så att du slipper vända dig till olika företag för olika tjänster. Exempel på tilläggstjänster är gräsklippning, fönsterputs, ledsagning vid ärenden, inköp, städning och tvättning. 

Typ av insats

Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Som kund hos oss bjuds man in till olika träffar. Till exempel sillunch på midsommar samt julbord.

Vi lägger även stor vikt vid kontakten med anhöriga och andra närstående. Som anhörig når du oss alltid per telefon och dessutom ordnar vi regelbundet anhörigträffar med olika teman. Bland annat finns möjlighet att gå på föreläsningar om demenssjukdomar eller vård i livets slutskede.

Kontinuitet

Du kan alltid känna dig säker och trygg med Norbergs Omsorg & Service. Därför ser vi till att det är samma personer som hjälper dig. Du ska inte behöva se okända ansikten varje dag, utan hög kontinuitet är ett av våra viktigaste ledord.

Kontaktperson

Hos oss får du en egen kontaktperson, som är den person som kommer att besöka dig mest och som du lär känna bäst. Syftet är att den här personen ska vara väl insatt i just dina behov och önskemål. Din trygghet är viktigast. När vi besöker dig i ditt hem kan du förvänta dig ett respektfullt bemötande.

Genomförandeplan

Tillsammans med din kontaktman gör ni en plan för hur din hemtjänst ska se ut och detta gör ni redan inom två veckor efter start.

Personal

De som arbetar hos oss har lång erfarenhet av att arbeta inom hemtjänsten. Våra undersköterskor och vårdbiträden har alltid rätt kompetens för arbetet de ska utföra. Vår personal är svensktalande och vid behov kan vi tillgodose flera andra språk. Vi undviker självklart att ha starkt luktande parfymer. Alla medarbetare bär med sig legitimation, namnbricka och har alltid på sig arbetskläder. 

Språk

Svenska, Engelska

Kollektivavtal

Vi har kollektivavtal

Mat

Alla våra medarbetare är utbildade inom kost för seniorer och anpassar maten utifrån dina näringsbehov. Naturligtvis är vi måna om matallergier och intoleranser, exempelvis nötter, laktos och gluten.

Kvalitet

För att säkerställa en hög kvalité genomgår medarbetarna regelbunden kompetensutveckling i bemötande, kost, ergonomi, demens och riskbedömningar.

Kontakt

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

070 - 859 41 19

Kontaktperson

Barbro Norberg

Gatuadress

Bryggargatan 6

Postnummer

149 41

Postort

Nynäshamn

Vill du bli kund hos oss?

Om du behöver hjälp i hemmet med städning, tvätt, inköp, personlig omsorg eller behöver avlastning när du tar hand om en närstående, kan du ansöka om hemtjänst i din kommun genom att ringa till en biståndsbedömare.Biståndsbedömaren går igenom dina behov och dina önskemål och sedan får du ett biståndsbeslut på vilka insatser du blivit beviljad.

 Du har rätt att själv välja vilken utförare som du vill ska hjälpa dig. Du har även rätt att byta utförare om du inte är nöjd med den du har idag och du behöver inte ange några skäl för bytet.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

070 - 859 41 19

Translate

Tyck till