Adela Omsorg Stockholm
Adela Hemtjänst Stockholm
Adela Omsorg
Adela Omsorg Hemtjänst i Stockholm

Adela Omsorg

Stockholm

Verksam i

Alla stadsdelar i Stockholms stad

Typ av insats

Avlösning, Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Om oss

Vårt mål på Adela Omsorg är att skapa trygghet för våra kunder som är beviljade hemtjänst, ledsagning och service eller personlig assistans. Vi är måna om att lyssna på dina behov och forma hjälpen efter dina villkor. Genom att samla all kompetens under samma tak och alltid vara lyhörda vill vi skapa trygghet och kvalité i våra kunders vardag. Din röst är oerhört viktig för oss och för det arbete vi utför.

Vi strävar alltid efter att nå målen i vårt dagliga arbete:
- Du ska känna dig Trygg med oss
- Du ska känna att vi ständigt finns för dig
- Vår hjälp ska ge dig hög Livskvalitet

Adela Omsorg hjälper dig gärna med avlösning i det egna hemmet, det vill säga att en person tillfälligt övertar omvårdnaden från anhöriga eller andra närstående. Hjälpen utformas individuellt, du och dina anhöriga är högst delaktiga i hur hjälpen ska utformas och du får stöd och hjälp med dina dagliga personliga behov, till exempel med hygien, för­flyttning, på- och avklädning och hjälp vid måltider.

Kvalitet för oss visar sig genom våra nöjda kunder. Vi är företaget med det stora hjärtat och ger våra kunder tid och omtanke!

Organisation

Adela Omsorg

Tjänster

Hemtjänst
Vi på Adela kan erbjuda dig alla hemtjänstinsatser som du beviljats i ditt biståndsbeslut från kommunen.
Exempel på serviceinsatser är: städ, tvätt, handling, matlagning, inköp, post- och bankärenden, leverans av matlåda, ledsagning, promenader och klippning.
Exempel på omvårdnadsinsatser är: personlig hygien, bäddning, på- och avklädnad, förflyttningar, handräckning av medicin och tillsyn.

Tilläggstjänster
Behöver du en extra hjälpande hand i hemmet kan du använda dig av våra hushållsnära tjänster. Personalen är utbildade, har erfarenhet, är punktliga och utför jobbet med hög kvalitet. Exempel på hushållsnära tjänster som vi erbjuder är: veckostädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputs. 

Typ av insats

Avlösning, Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Kontinuitet

Du får hög personalkontinuitet hos oss, det är samma personal som kommer till dig och du får hjälp av den personal som du har förtroende för. Personalen är erfaren och mycket kompetent och månar alltid om att hjälpa dig på det sätt du vill. Dina önskemål och dina behov är i centrum för oss!

Kontaktperson

Alla våra kunder har en kontaktman som har det övergripande ansvaret för ”sina kunder”, som samverkar med anhöriga och som är länken till oss. Kontaktmannens ansvar är bland annat att:
- Hjälpa till att boka tid till vårdcentral
- En uppdaterad genomförandeplan
- Hålla kontakt med anhöriga med mera
- Se till att kylskåpet är rent och matvaror okej
- Att journalanteckningarna sköts

Genomförandeplan

Vi på Adela Omsorg upprättar alltid tillsammans med kunden en genomförandeplan där du som kund själv kan bestämma och utforma den hjälp som du får efter dina önskemål.

Personal

Vi på Adela Omsorg lägger väldigt stor vikt på att hitta duktiga och kompetenta medarbetare, vi söker alltid efter personer som har rätt utbildning och erfarenhet men som samtidigt har ett stort hjärta och omtanke för att ta hand om våra kunder på allra bästa sätt. 

Kompetensutveckling

Då vi är väldig måna att vår personal hela tiden ska utvecklas och blir bättre har vi individuella utvecklingsplaner samt gemensamma utbildningar.

Språk

Svenska, Engelska, Finska, Franska, Kurdiska, Persiska, Ryska, Spanska, Tyska

Mat

Maten är viktig både för vår hälsa och livsglädje, ung som äldre. Näringsrik mat blir allt viktigare för oss när vi blir äldre, dels för att hålla oss friska men även för att många äter en mindre mängd mat. Vi på Adela Omsorg ser inte maten bara som näring, utan något som ska ge njutning och gemenskap. Vi lägger alltid stor vikt på att skapa en trevlig miljö för våra kunder där de kan avnjuta sina måltider.

Leverantör

Vi försöker alltid tillsammans med kunden deras önskemål om maten hitta matleverantörer nära kunden.

Kvalitet

Vi jobbar ständigt för att kvalitetssäkra vårt arbete genom kundenkäter, uppföljningar och kontinuerlig kontakt med dig som kund.

Kontakt

Organisation

Adela Omsorg

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

010-16 65 000

Kontaktperson

Cecilia Rydh

Gatuadress

Framnäsbacken 4

Postnummer

171 66

Postort

Solna

Söker du jobb?

Om du är intresserad av att jobba tillsammans med oss på Adela omsorg kan du via vår hemsida skicka in en ansökan. Läs gärna mer här

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

010-16 65 000

Translate

Tyck till