En stund av glädje
Planering inför dagens arbete
Välbefinnande

Attendo Hemtjänst

Stockholm

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Om oss

Attendo Hemtjänst har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Attendo Hemtjänst finns på flera platser runt om i Stockholm. Här kan du läsa mer om Attendos lokalkontor i Stockholms stad:
Bromma
Enskede-Årsta-Vantör
Farsta
Hägersten-Liljeholmen
Hässelby-Vällingby
Kungsholmen
Norrmalm
Skarpnäck
Skärholmen
Spånga-Tensta
Södermalm
Älvsjö
Östermalm


Organisation

Attendo

Inriktning

Demens

Tjänster

Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Stockholms kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp. Exempel på omvårdnadsinsatser är personlig hygien, sänggående och påklädnad.

Tilläggstjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd, eller om du saknar bistånd, kan vi erbjuda hushållsnära tjänster. Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson med  RUT-avdrag.

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Många äldre med demens väljer idag att bo kvar i hemmet i stället för att flytta till ett särskilt boende eftersom det är i hemmet man har sin trygga bas. För att tillgodose dessa önskemål har vi på Attendo utvecklat en demensomsorg med särskild inriktning på hemtjänst för personer som vill bo kvar hemma med god livskvalitet. Vår omsorg kännetecknas av hög tolerans och ett respektfullt bemötande.

Kontaktperson

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål

Genomförandeplan

Dina ovan nämnda önskemål på hur dina insatser ska utföras dokumenteras i en genomförandeplan som regelbundet följs upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Via den blå knappen nedan "Intern kvalitetsutvärdering" hittar du siffror som visar temperaturen på Attendo Hemtjänst Kungsholmens kvalitetsarbete just nu. Läs också gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

08-586 252 00

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Söker du jobb?


Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

08-586 252 00

Translate

Tyck till