Nova Omsorg AB

Stockholm

Verksam i

Farsta, Enskede-Årsta-Vantör, Skarpnäck, Södermalm, Älvsjö

Typ av insats

Avlösning, Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Om oss

När vi startade Nova Omsorg AB 2012 var det drivkraften att skapa något nytt som var avgörande för oss. Något som över tid håller och en verksamhet som både vi och vår personal kan vara stolta över.

Nova Omsorg vet att man i all kontakt med människor får ett bättre resultat om man själv mår bra. Allt handlar alltså om att ge våra medarbetare en arbetssituation som inte kräver stålsättning och gråt i halsen på grund av orimlig stress och en känsla av otillräcklighet.

Hur blir då våra kunder omhändertagna? Nova Omsorg lever och verkar utifrån hur vi själva vill bli bemötta och omhändertagna i ett Sverige där välfärd alltid debatteras men sällan konkretiseras ner på detaljnivå. För oss är välfärd lika med socialt och fysiskt välmående och ett tryggt skyddsnät när du har behov av omsorg, oavsett vilket slag.

Vi som står bakom Nova Omsorg AB har lång erfarenhet inom området, kommunal såväl som privat verksamhet. Målet är att driva ett företag med så hög kvalitet som möjligt. Om det innebär att verksamheten får fler anställda, bättre förutsättningar och skapar ett större engagemang hos personalen, då har vi lyckats med det allra viktigaste: En värdigare omsorg för människor med behov av stöd i hemmet.

Välkommen till oss – vi gör skillnad!

Organisation

Nova Omsorg AB

Verksamhetens storlek (antal kunder)

200-300 (totalt i Stockholms stad)

Inriktning

Demens, Psykisk funktionsnedsättning

Tjänster

Vi kan erbjuda samtliga omsorgs- och serviceinsatser som omfattas av avtalet med Stockholms Stad inkluderat avlösning och ledsagning. Exempel på insatser är: hjälp med den personliga hygienen, påklädnad, matlagning, inköp, ärenden, städ- och tvätt och promenader.

Tilläggstjänster
Vi erbjuder också RUT- tjänster inom en rad områden som putsning av fönster till att sätta upp gardiner. Fråga oss för en kostnadsfri offert

Typ av insats

Avlösning, Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Kontinuitet

Våra medarbetare är fast anställda och det skapar trivsel, kontinuitet och trygghet för såväl dem som för våra kunder. Som kund hos oss får du oftast hjälp av en och samma person.

Kontaktperson

Våra kontaktmän arbetar utifrån ett kvalitetssystem för att uppföljning av insatserna inte ska ”falla mellan stolarna”. Alla kunder har en namngiven kontaktman med ett särskilt ansvar.

Dokumentation

Vi använder ett verksamhets- och ledningssystem som utvecklats av Nova Omsorg AB. Där gör vi fortlöpande dokumentation.

Personal

75 procent av medarbetarna är utbildade undersköterskor med kompetens inom demenssjukdomar, Parkinsons, stroke och eftervård, palliativ vård samt psykosociala insatser. Socionomer och beteendevetare finns också i organisationen.

Demensteam
Nova Omsorg specialiserar en del av sin verksamhet för personer med en demenssjukdom. Vårt demensteam består av flera Silviasystrar som med sin breda erfarenhet har skapat ett arbetssätt som bygger på förtroende och en stressfri miljö där hög kontinuitet är en av faktorerna för att lyckas hemma hos våra kunder med demenssjukdom.

Språk

Svenska, Amharinga, Arabiska, Engelska, Finska, Polska, Spanska, Turkiska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna

Mat

Vi lagar helst all mat själva tillsammans med våra kunder. För de som så önskar går det att få matlåda levererad och värmd. Våra matlådor är lagade av de bästa råvaror varje dag i veckan.

Leverantör

Nytorpet Restaurant

Kvalitet

Vi följer upp varje insats genom ett kvalitetssystem och gör regelbundet egna undersökningar mot våra kunder. Blanketter för synpunkter och klagomål finns i kundens pärm och det går även att framföra synpunkter direkt till verksamhetschefen eller kontaktmannen.

Kontakt

Organisation

Nova Omsorg AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

08-642 22 00

Kontaktperson

Stefan Högquist

Gatuadress

Fyrskeppsvägen 63

Postnummer

121 54

Postort

Johanneshov

Vill du bli kund hos oss?

Ring oss på 08-642 22 00, vi svarar i telefonen 08:00-21:00 sju dagar i veckan, 365 dagar om året.

Söker du jobb?

Nova Omsorg expanderaroch nya kunder är alltid på väg till oss. Vi letar efter medarbetare att växa tillsammans med. Nova Omsorg söker dig som älskar att hjälpa andra, vill arbeta i ett företag där människan är i fokus och har en grundvärdering liknande vår. Din ålder och erfarenhet är sekundärt även om vi tror att du redan finns i branschen, är undersköterska, men vill ha en förändring. Hos Nova Omsorg har nästan alla medarbetare körkort, vilket vi helst ser att du också har.

För att läsa mer och ansöka klicka här

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

08-642 22 00

Translate

Tyck till