Amore Hemomsorg AB

Strängnäs

Verksam i

Hela Strängnäs kommun

Typ av insats

Avlösning, Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Om oss

Vi välkomnar dig till Amore HemOmsorg
Vi är det bästa valet om du vill ha personlig hjälp med den bästa kontinuiteten, och vill ni att vi lagar er mat i hemmet, ja då väljer ni oss!

Amore HemOmsorg värdesätter högt fokus för kvalitet och trygghet för sina kunder.

Vår företagsidé är att ge enklare och en meningsfull vardag till våra kunder.

Amore HemOmsorgs hela arbetsteam lovar sina kunder:
Gott bemötande, Respekt, Trygghet

Gott bemötande innebär att personalen bemöter på ett professionellt samt respektfullt sätt.

Respekt innebär att personalen visar respekt till ditt privat liv (kultur, kön, religion).

Trygghet innebär att vi försöker se till att du endast träffar ett mindre avtal av våra medarbetare.

Vi har även 100% tystnadsplikt som gäller för hela arbetsteamet.

Vad Amore HemOmsorg erbjuder sina kunder:
Vi erbjuder insatser i hemmet och omsorg utifrån dina behov, önskemål, delaktighet.

Våra engagerade medarbetare arbetar med målet att du ska klara av att leva ett självständigt liv i ditt hem så länge du vill.

Hur arbetar Amore Hemomsorg
Vi arbetar i små arbetsgrupper för att du ska känna dig trygg så vi kan göra snabba åtgärder om något plötsligt skulle förändras i ditt hälsotillstånd.

Personalen arbetar som ett stöd och hjälper dig med de saker du tycker är svåra så du kan koncentrera dig på det du fortfarande tycker är roligt och givande i livet.

Organisation

Amore Hemomsorg AB

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför all den hemtjänst som du beviljats i ditt biståndsbeslut från kommunen, så som serviceinsatser, omvårdnadsinsatser, ledsagning, avlastning. Vi lagar även mat hemma hos dig efter önskemål.

Hemsjukvård
Personalen har delegering för att kunna utföra insatser inom hemsjukvård, egenvård och rehabilitering. Vi har nära samarbete med Strängnäs Kommuns Hemsjukvård och Rehab Team, vårdcentralerna Specialiserad sjukvård i hemmet (SSIH) för att kunna erbjuda den bästa omsorg.

Hushållsnäratjänster med RUT-avdrag
Vill du komplettera din hemtjänst med ytterligare tjänster erbjuder vi också hushållsnära tjänster, tex. städning, fönsterputs, handling, avlösning och ledsagning, matlagning och tillsyn. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Typ av insats

Avlösning, Omvårdnad, Service, Ledsagning, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Vid vårt första möte träffar du ansvarig för verksamheten som tillsammans med dig går igenom dina önskemål och frågor kring hur du vill att vi ska utföra din hjälp utifrån ditt biståndsbeslut från kommunen. Du får även en pärm med information om hur du kontaktar rätt person, och information vart du ska vända dig till i olika tillfälle. 

Kontinuitet

Vi jobbar i små arbetsgrupper så att du träffar så få personer som möjligt, det vill säga god kontinuitet. Vi strävar efter att det är samma personer som besöker dig dagligen.

Kontaktperson

Du får en kontaktperson som hjälper dig dagligen med allt vad du behöver inom ditt biståndsbeslut. Din kontaktperson är ansvarig för att hålla kontakten med dig och hela verksamheten.

Genomförandeplan

Tillsammans med din kontaktperson är du delaktig att upprätta en individuellt anpassad plan, även kallad genomförandeplan. Din genomförandeplan beskriver för personalen hur du vill att de ska utföra sitt jobb på bästa sätt så du kan känna dig trygg i din tillvaro. Personalen har självklart tystnadsplikt så det som du berättar för personalen stannar hemma hos dig.

Dokumentation

Enligt SoL (Socialtjänstlagen) är vi skyldiga att dokumentera allt som avviker från din genomförandeplan. Det är bara Du som har rätt att läsa den varför vi har tystnadsplikt. För att kvalitetssäkra verksamheten dokumentera vi alla insatser som vi utför dagligen hemma oss dig.

Personal

Arbetet leds av vår erfarna verksamhetschef som är Leg. Arbetsterapeut och har 30 års erfarenhet inom äldreomsorg, primärvård.

Vår fasta personal har undersköterskeutbildning. Alla kan svenska både i tal och skrift.

Vi värdesätter personliga egenskaper hos våra anställda. Vår personal är lyhörd, empatisk, har ett intresse för människor och visar glädje för sitt jobb. Vi anpassar oss efter dina behov.

Säkerhet
Vår personal bär synliga ID – brickor på sig. Vi ringer först på din dörr och öppnar med telefonen så du behöver inte lämna ut dina egna nycklar till oss.

 


Kompetensutveckling

Våra medarbetare får fortlöpande handledning och kompetensutveckling för att du alltid ska få den bästa hjälpen av oss.

Språk

Svenska

Kvalitet

Ledningssystem för systematiskt kvalitetssystem
För oss på Amore Hemomsorg är det viktigast att våra kunder får den bästa omsorgen. För att nå god kvalitet har verksamheten implanterat ett ledningssystem för systematiskt kvalitetssystem för att kvalitetssäkra verksamheten.

Insatserna som vi utför följs upp av hos regelbundet genom interna uppföljningar, enkäter till våra kunder.

Riskbedömningar och arbetsmiljöarbete görs dagligen för att förbättra dina insatser, personalen arbete och arbetsmiljö. 

Varje år gör Kommunen en extern uppföljning av verksamheten.

Kontakt

Organisation

Amore Hemomsorg AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0152 100 17, 0735 32 01 65

Kontaktperson

Stefan Sulin, 076 552 95 40

Gatuadress

Erikslundsvägen 1

Postnummer

645 34

Postort

Strängnäs

Vill du bli kund hos oss?

Strängnäs kommun tillämpat LOV, lagen om valfrihet, vilket innebär att du själv får välja hemtjänstföretag. Oavsett om du väljer oss på Amore Hemomsorg eller annan hemtjänst betalar du samma taxa enligt Kommunens bestämmelse.

Har du redan hemtjänst idag och vill byta till oss ska du kontakta oss så kommer vi gärna på hembesök utan förpliktelse och berätta vad vår verksamhet kan erbjuda just till dig. Eller du kan du vända dig till din biståndshandläggare på kommunen som hjälpa dig att göra ditt omval.

Har du frågor om hur processen går till eller har andra frågor är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Söker du jobb?

Är du intresserad av att jobba hos oss? Vi söker medarbetare som har utbildning och erfarenhet av att arbeta inom vården och har B-körkort för manuell växellåda. Du kunna ta ansvar och vara problemlösare. Du ska kunna prata och skriva på svenska.

Skicka då ett personligt blev och ditt CV till oss på roligtjobb@amorehemomsorg.se

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0152 100 17, 0735 32 01 65

Translate

Tyck till