HomeMaid Sundsvall

Sundsvall

Typ av insats

Service, Tilläggstjänster

Om oss

Grattis! Du har turen att bo i en kommun där du själv får välja vem som ska sköta din hemtjänst. Priset är detsamma, oavsett om du väljer en privat eller en kommunal samarbetspartner.

De allra flesta företag och institutioner som erbjuder denna typ av tjänster vet vad de sysslar med. Alla kan hantera en inköpslista, de allra flesta är riktigt duktiga på att städa och många är dessutom bra på matlagning. Det är inte så vi skiljer oss åt och det är antagligen inte på dessa grunder du ska fatta ditt beslut. Istället handlar det om att känna efter och hitta trygghet och förtroende för det företag och de personer som kan bli en rätt så viktig del av ditt liv. Människor som kan skänka dig en stunds glädje i vardagen, inte bara avlastning med vardagssysslor och tungt arbete. Människor du ska kunna förlita dig på och uppskatta – kanske till och med tycka om.

Vi lyssnar på dig
Att våra medarbetare arbetar med bra avtal, att vi har heltäckande försäkringar, rätt utbildningar och de bästa redskapen är en förutsättning för ett hemserviceföretag för att lyckas i längden. Detta är lätt att fixa! Vi har istället lagt vår energi på att hitta ambitiösa och uppriktigt omtänksamma medarbetare. Våra rutiner bygger på erfarenheter från tusentals kunder och vi förstår att alla har sitt eget lilla sätt att se på sitt hem och den service de behöver. Därför vågar vi lova att vi kommer att lyssna även på dig så att vi kan göra jobbet, precis så som du vill ha det. När du släpper in oss i ditt hem kan du vara säker på att vi inte bara vet vad vi gör utan också att vi bryr oss.

Sedan 1997 har HomeMaid skapat trivsel i svenska hem
 Idag är vi ett av Sveriges allra största företag inom hemservicebranschen med kontor från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Sedan det blev fritt fram att själv välja partner för den egna hemservicen har vi samarbetat med kommuner runt om i hela landet för att erbjuda ett bra alternativ för de som fått hemtjänst beviljad. Kanske kan vi få förtroendet att hjälpa även dig?
 

Organisation

HomeMaid AB

Tjänster

Hemtjänst
I vissa skeden av livet kan det behövas lite extra avlastning och service för att vardagen ska fungera. Vi hjälper dig med de tunga sysslorna för att du ska må bra och trivas i ditt hem.

Om du har fått serviceinsatser, som till exempel hjälp med städning och inköp beviljade i ditt biståndsbeslut från kommunen, är vi på Homemaid som specialiserat serviceföretag ett passande val för din hemtjänst.

Tilläggstjänster
Om det i din biståndsbedömning inte ingår tid för någon eller några av de tjänster du önskar så kan du från oss också alltid köpa till dessa privat. Med skatteavdrag enligt RUT betalar du bara halva kostnaden för vårt arbete. Läs mer här.

Typ av insats

Service, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Våra noga utvalda, välutbildade serviceassistenter är de som tar ansvaret för arbetet i ditt hem. Det är de du kommer att lära känna. Därför är vi noga med att det alltid är samma personer som kommer hem till dig varje gång. Det är bara vid eventuell sjukdom eller semester som du kan få möta ersättare men vi vågar lova att dessa är minst lika trevliga och noggranna som dina ordinarie assistenter! Vår personal bär alltid ID-kort och har naturligtvis skrivit på sekretessavtal för att värna om din integritet.

Personal

Välutbildade och engagerade medarbetare är ett måste för att vi ska kunna göra ett bra jobb. Därför får alla nyanställda både teoretisk och praktiskt utbildning på arbetet. Teamledare finns alltid på plats för att ge stöd till både kunder och anställda om frågor dyker upp.

Språk
Vårt huvudspråk är svenska men eftersom vi också har anställda som har andra hemspråk än svenska kan vi, om önskemål finns, kanske erbjuda assistenter som pratar exempelvis thai, arabiska, kroatiska, serbiska, slovenska, spanska eller polska.
 

Kompetensutveckling

Vi erbjuder vidareutbildning för personal som vill bredda sin kompetens.

Språk

Svenska, Arabiska, Kroatiska, Polska, Serbiska, Slovenska, Spanska, Thai

Mat

Mat är viktigt! Mat är ett av livets glädjeämnen och vi behöver mat för att må bra. Våra duktiga medarbetare hjälper både till med inköpen och att laga de rätter som du vill ha på bordet. En god och närande måltid ger kraft länge.

Kvalitet

Vårt kvalitetskoncept är en gedigen skrivelse som arbetats fram löpande sedan vi startade för snart 20 år sedan. Den finns noggrant dokumenterad i heltäckande instruktioner och beskrivningar av förhållningssätt. På så sätt vågar vi lova att jobbet blir gjort på rätt sätt, enligt konstens alla regler. I vår kvalitetspolicy ingår bland annat:
-Ett gemensamt koncept baserat på kvalitet och service
-Årlig kundundersökning med utvärdering, uppföljning och utveckling
-Regelbunden tillsyn av områdesansvariga
-Tillgänglig teamledare
-Tydlig företagsidentitet (bilar, kläder, ID-kort)

Kontakt

Organisation

HomeMaid AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

060-740 25 00

Kontaktperson

Helen, Områdes­ansvarig

Gatuadress

Thulegatan 25

Postnummer

852 36

Postort

Sundsvall

Vill du bli kund hos oss?

Ring eller maila oss gärna så berättar vi mer!

Söker du jobb?

Vill du bli en av oss? Vi växer så det knakar och är på jakt efter branschens bästa medarbetare. Är du serviceorienterad och har ett positivt och hjälpsamt sätt? Trivs du med att hjälpa andra och att göra skillnad? Då vill vi gärna ha kontakt med dig!

Här hittar du våra lediga tjänster just nu.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

060-740 25 00

Translate

Tyck till