MJK Trading

Sundsvall

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Om oss

MJK är ett familjeföretag som vill ge dig den trygghet som ett litet familjeföretag kan ge, med fokus på dig och dina behov. Konkret handlar detta till exempel om att du har samma personer som besöker dig och som du har möjlighet att skapa en relation till. Vi försöker också få sammanhängande tid hos dig så vi inte springer ut och in utan är där längre stunder och att vi är noga med att hålla tider. Är vi försenade av någon anledning ringer vi alltid.

Vårt dagliga arbete genomsyras av att bemöta varje kund som en individ och för att uppnå vår vision har vi fem ledord:
- Omsorg: att se möjligheter i alla situationer, att förstå den enskildes och kundens behov samt att agera professionellt.
- Trygghet: att ge det lilla extra. Hög kvalitet, pålitlighet, trygghet och ständiga förbättringar är våra nyckelord. 
- Kontinuitet: att ha kontaktmannaskap där en personer har all ansvar kring kunden så att det som är beviljat utförs, samt att ha kontakten med anhöriga. 
- Gemenskap: att kunden har möjlighet utöva sina intressen, att kunna planera sin fritid med kontaktpersonen, så att aktiviteter inte påverkar beviljad tid. 
- Valfrihet: att kunden, som beviljats stöd och hjälp i sitt hem, själv kan välja vilken utförare som ska ge dig hjälpen.

Organisation

MJK Trading

Tjänster

Hemtjänst
Utifrån ditt biståndsbeslut utformar vi våra tjänster och tar självklart in dina behov och önskemål. Tillsammans planerar vi hur och när insatserna ska utföras. Våra insatser ska underlätta för dig i det dagliga livet och göra det möjligt att bo kvar hemma och känna dig trygg.

Insatser
Exempel på serviceinsatser är: städning, tvätt, enklare inköp och ledsagning.
Exempel på omvprdnadsinsatser är: personlig omvårdnad och på- och avklädnad.

Tilläggstjänster
Vi hjälper dig med det mesta som fönsterputsning, veckostädning, storstädning och flyttstädning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Kontinuitet

Vi på MJK tycker det är viktigt att varje kund får träffa en och samma person, så långt det är möjligt. Har du ett stort omvårdnadsbehov är det självklart fler personer inblandade men vi försöker ändå hålla antalet nere.

Kontaktperson

Vi försöker oftast matcha ihop kunden med en kontaktperson efter en liten tid. Ofta tar det ett litet tag innan man hunnit lära känna varandra och kan få ihop två personlighetstyper som matchar. Tack vara detta upplägg är det väldigt sällan våra kunder behöver byta kontaktperson.

Personal

Med engagerad och erfaren personal försöker vi matcha dina behov och önskningar med rätt kompetens. Vi som kommer till dig har lång erfarenhet inom omvårdnad.  Vi är sammanlagt 13 anställda varav tre personer är män. 11 av våra medarbetare är undersköterskor och två är vårdbiträden. 

Kompetensutveckling

Vi erbjuder vår personal kontinuerlig vidareutbildning inom olika områden för att kunna säkerställa en god kvalité.

Språk

Svenska, Engelska, Finska, Persiska

Mat

Våra kunder kan få en matlåda levererad eller så lagar vi en lättare maträtt på plats.

Kvalitet

För oss är kvalitet väldigt viktigt och att du som kund ska känna dig trygg med oss. Är du inte nöjd av någon anledning finns Kaarina bara ett telefonsamtal bort. Hon har bra kommunikation och relation med kunder och anhöriga och försöker från sitt håll hjälpa till och göra ändringar så långt det bara går.

Några gånger i månaden har vi någon från kontoret som praktiskt jobbar ute i verksamheten för att se att allt går rätt till, snappa upp vad kunderna efterfrågar och ser till att vi hela tiden blir bättre.

Kontakt

Organisation

MJK Trading

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

060 - 17 67 85

Kontaktperson

Kaarina Nilsson

Gatuadress

Axvägen 12

Postnummer

853 52

Postort

Sundsvall

Vill du bli kund hos oss?

Ta gärna kontakt med oss direkt via telefon eller email. Välkommen!

Söker du jobb?

Just nu söker vi undersköterskor och personal med erfarenhet från äldreomsorgen. Tycker du vi verkar som en trevlig hemtjänst att jobba hos? Skicka då ett personligt brev och CV till hemtjanst@mjktrading.se

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

060 - 17 67 85

Translate

Tyck till