Glädje
Sjuksköterska på väg
Promenad i solen

Attendo Hemtjänst Uppsala

Uppsala

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Hemsjukvård, Tilläggstjänster

Om oss

Attendo Hemtjänst Uppsala har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till serviceinsatser i hemmet. Tillsammans med dig planerar vi vården och omsorgen så att det passar dina behov och önskemål. Vi erbjuder även hemsjukvård och larmpatrull. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.


Organisation

Attendo

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser och ledsagning på uppdrag av Uppsala kommun. Du som beviljats insatser av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare. 
När du väljer Attendo Hemtjänst Uppsala kan du få hjälp med hemtjänst och hemsjukvård dygnets alla timmar. Exempel på servicetjänster är städning eller inköp. Exempel på omvårdnadstjänster är personlig hygien, sänggående och påklädnad.

Sociala aktiviteter
Aktiviteter anordnar vi regelbundet för dig som vill komma hemifrån och träffa andra. Allt ifrån mindre aktiviteter i form av sittgympa eller bingo till större arrangemang som konserter eller båtresor. Fråga gärna vår koordinator Veronica för mer information!

Tilläggstjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp. Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget. För pensionärer är priset endast 203 kr/h efter RUT-avdrag. Läs mer om våra hushållsnära tjänster här.


Typ av insats

Omvårdnad, Service, Hemsjukvård, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

Kontaktperson

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Personal

Hos Attendo hemtjänst Uppsala arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, undersköterskor och städare/fönsterputsare. Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet med ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull. Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

"Jag har haft Attendo i över 5 år, personalen är alltid trevliga och bemöter mig på ett fint sätt."
- Göte, kund


Språk

Svenska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. 

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

020-31 13 12

Kontaktperson

Verksamheten

Postort

Uppsala

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare i din hemkommun.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

020-31 13 12

Translate

Tyck till