Aktsam Vård och Omsorg AB

Skåne län

Verksam i

Landskrona

Om oss

Vi på Aktsam vård och omsorg tycker vi att det är viktigt att du som kund blir bemött på ett bra och serviceinriktat sätt. När vi planerar dina tjänster utgår vi alltid från hur du som kund vill ha dem utförda. Vi har väl utvecklade rutiner för hur vi genomför vårt arbete hos dig.

Vi vill kunna ge våra kunder ett mervärde i vardagen genom att bland annat vara stöttande och tillsammans med kunden utföra olika sysslor. Många kunder vill gärna vara med och städa vilket vi uppmuntrar. Vi kan även vara kompenserande vilket innebär att vi då utför sysslan utan kundens medverkan.

Våra tjänster kan utnyttjas av både våra hemtjänstkunder och privatpersoner som känner att de behöver lite extra hjälp i hemmet. Välkommen att kontakta oss!

Tjänster

Aktsam vård och omsorg kan hjälpa dig med de flesta tjänster som ger dig rätt till RUT-avdrag. Vi erbjuder även hemtjänst för kunder boende i Landskrona. Klicka här om du vill läsa mer om vår hemtjänst.

Exempel på tjänster som vi erbjuder är:
Städning som anpassas efter dina behov som veckostädning, engångsstädning, storstädning eller fönsterputsning. Vi kan även hjälpa dig med din tvätt, mangling och strykning.

Vi erbjuder omsorg i form av hjälp med den personliga hygienen, på- och avklädning, enklare matlagning, hjälp med att betala räkningar och högläsning. Vi kan även följa med som ledsagare vid promenader, bankbesök, besök vid vårdcentral eller liknande ärenden.

Tillsyn i hemmet. Vi erbjuder avlösning till anhöriga som tar hand om sina nära och kära i hemmet och behöver få avlösning under några timmar.

Olika typer av inköp, veckoinköp, storhandling eller köp av kläder. Som kund har du självklart möjlighet att följa med oss och åka och handla.

Aktivitetsstöd, stöd och hjälp vid olika aktiviteter som till exempel vid promenader och biobesök. 

Kompetens

Vi på Aktsam vård och omsorg är väldigt noga med ett personligt bemötande och god service gentemot våra kunder, därför genomgår alla nya medarbetare en introduktion i ämnet.

Vår arbetsledare är även utbildad lokalvårdare, hon i sin tur utbildar övriga medarbetare i städning och bemötande. Hos oss jobbar även undersköterskor som kan utföra tjänster som innebär personlig omsorg och tillsyn i hemmet.

Vår personal är mångkulturell och vi talar många olika språk. Vi försöker alltid matcha dig med en person som talar ditt språk och känner till din kultur.

Språk

Svenska, Arabiska, Bosniska, Engelska, Kroatiska, Polska, Spanska

Säkerhet

Trygghet och säkerhet

  • Tillsammans med varje kund skriver vi en serviceplan där det står hur du som kund vill ha dina tjänster utförda, under vilka tider och på vilket sätt
  • Vi har tydliga rutiner för hur vi utför vårt arbete, vilket är en trygghet för våra kunder
  • Alla kunder har en kontaktperson som utför de flesta besöken, vi försöker alltid i den mån det är möjligt se till att det är samma person som besöker dig
  • Alla som jobbar hos oss skriver under ett sekretessavtal
  • All personal bär legitimation

Försäkring

Vi har en ansvarsförsäkring om något skulle gå sönder i ditt hem

Kvalitet

För oss på Aktsam Vård & Omsorg AB är den personliga kontakten med såväl personal som kunder av största vikt. Vi är alltid lyhörda för dina åsikter och arbetar kontinuerligt för förbättrad kvalitet.

Vi är stolta över den verksamhet vi bedriver, men vi jobbar ständigt vidare för att förbättra oss inom alla områden. Vi är därför alltid tacksamma över synpunkter på den service vi utför. En gång per år genomför vi en enkätundersökning för att ta reda på vad våra kunder anser om det arbete som vi utför. Vi har även en blankett där våra kunder kan skriva ner sina synpunkter och klagomål till oss.

Vi har som mål att tillgodose våra kunders önskemål av såväl tider som val av personal. Vi lägger nämligen stort värde i att våra tjänster ska passa dig med tanke på både din vardag, ditt språk och din kultur.

Priser

Vad kostar det?

Vi erbjuder hushållsnära tjänster med RUT-avdrag. Kostnaden blir då cirka 185 kr per timme efter rut avdrag

Kontakt

Företag

Aktsam Vård och Omsorg AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

Helena: 076 316 15 33
Josefin: 076 000 13 78

Kontaktperson

Helena Jelovic:
helena.jelovic@aktsamvard.se
Josefin Anselmsson, josefin.anselmsson@aktsamvard.se

Gatuadress

Borgmästargatan 3

Postnummer

261 32

Postort

Landskrona

Vill du bli kund hos oss?

Vill du bli kund hos oss är du välkommen att antingen kontakta oss via kontaktuppgifterna ovan eller via kontaktformuläret här nedan. Du kan även kontakta oss om du har frågor.

Be om offert eller ställ en fråga

Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

Helena: 076 316 15 33[br]Josefin: 076 000 13 78

Translate

Tyck till