Invita hemservice

Södermanlands län

Verksam i

Nyköpings Kommun

Om oss

Invita är ett familjeägt företag som arbetar med vård, omsorg och service i Sörmland. Vi kombinerar nytänkande med sunt förnuft. För att lyckas tar vi del av såväl de senaste rönen inom vår bransch som lyssnar till våra kunders önskemål och drömmar.

Tillsammans med våra 60 medarbetare arbetar vi med allt för att du som vill prioritera annat framför hemsysslor ska kunna göra det. För oss på Invita är det en självklarhet att bidra till våra kunders livskvalitet. För någon kan det vara att komma hem till ett nystädat hus och för en annan att känna doften av hemlagad mat i sitt eget kök. Vi ger helt enkelt våra kunder möjlighet att bestämma över sin vardag och hur de vill leva sina liv.

Vi som driver Invita heter Cecilia och Per Ingre och vi grundade företaget 2007 och började då med att erbjuda hemtjänst. Tankarna på att ge oss in i branschen uppstod när Pers mamma i början av 2000-talet, fick behov av hemtjänst. Vi såg då att mycket kunde utvecklas och förbättras så att äldres vardag skulle kunna fyllas med fler glädjeämnen. Från hemtjänst har Invita utvecklats till att idag även erbjuda hushållsnära tjänster.

2013 etablerade vi oss i Strängnäs och här har vi sedan dess en lokal organisation med härliga medarbetare som i enlighet med vår modell förverkligar det våra kunder önskar. 2008 etablerade vi oss i Nyköping och här har vi sedan dess en stabil lokal organisation med härliga medarbetare som i enlighet med vår modell förverkligar det våra kunder önskar.

Varmt välkommen till Invita! / Cecilia & Per Ingre

Tjänster

Vi på Invita har lång erfarenhet av att arbeta med hjälp i hemmet och vi arbetar med omtanke och respekt för dig och ditt hem.

Varje kund hos oss har sin egen person som sköter hemhjälpen. Självklar ser vi till att det finns en extra person som är inarbetad i din hemhjälp om din ordinarie person skulle vara på semester eller sjuk.
 

Städning

 • Veckostädning
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Fönsterputs

Matlagning

 • Vi hjälper dig med matlagning i ditt hem
 • Vi kan hjälpa till med bakning

Övriga hemsysslor

 • Strykning
 • Festarrangemang
 • Inköp
 • Invita Service erbjuder även hemtjänst till kunder i Nyköping. Klicka här för att läsa mer om vår hemtjänst.

Trädgårdsservice

 • Vi kan hjälpa till med att sköta din trädgård
 • Snöskottning

Kompetens

All vår personal har personlig lämplighet för att arbeta med service. Den formella kompetensen hos vår personal är beroende på vilka sysslor de utför. Exempelvis är all vår servicepersonal städutbildad och/eller matlagningsutbildad. Dessutom genomgår all vår personal en kurs i livsmedelshygien.
 

Språk

Svenska, Engelska, Ungerska

Utbildning

 • Städutbildning
 • Matlagningsutbildning
 • All personal har gått en kurs i livsmedelshygien

Antal anställda i företaget

60

Säkerhet

För din säkerhet följer vi på Invita Service ett väl inarbetat kvalitetssystem med rutiner för rekrytering, identifikation, nyckelhantering. Eftersom vi även arbetar med omvårdnad och hemsjukvård undertecknar all vår personal avtal om tystnadsplikt i samband med anställning hos oss.
Klicka här för att läsa mer.

Försäkring

Vi har försäkringar som omfattar skador hos tredje part, det vill säga hos dig som kund.

Kvalitet

På Invita har vi ett väl inarbetat kvalitetssäkringssystem med fastlagda rutiner och checklistor och vi genomför kvalitetsuppföljningar varje år. I vårt kvalitetssystem ingår uppföljningssamtal med kund och enkätundersökningar. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, för att lyckas med det behöver vi dina tankar, idéer och åsikter. Kom gärna med idéer om hur vi kan utveckla verksamheten och vad du önskar att vi kunde erbjuda våra kunder!

Priser

Vi erbjuder ett timpris enligt prislista men lämnar gärna offert för både längre och större uppdrag. Vi är även tillgängliga för uppdrag på kvällar och helger.

Vad kostar det?

Ordinarie timpris för 2015 är 205 kronor efter RUT-avdrag. Priset gäller måndag-fredag 08.00-16.00.

Kontakt

Företag

Invita hemservice AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0155-45 09 10

Kontaktperson

Cecilia Ingre

Gatuadress

Sländstigen 1

Postnummer

611 63

Postort

Nyköping

Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av att anlita oss hittar du kontaktuppgifter till oss ovan. Vi ser fram emot att höra från dig och diskuteras ditt behov av hjälp i ditt hem.

Be om offert eller ställ en fråga

Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0155-45 09 10

Translate

Tyck till