Personstöd Mälardalen AB

Västmanlands län

Om oss

Få tid över och underlätta vardagen, vi finns här för alla. Vi erbjuder de mesta inom städ, fönsterputs, trädgårdsskötsel och snöskottning. Som privatperson har du möjlighet att få skattereduktion för arbetskostnaden när du köper hemservice. Enklare kan det inte bli!

All vår verksamhet präglas av det personliga mötet där servicen anpassas till individens förutsättningar och önskemål. Vi arbetar ständigt med att vara en professionell och förtroendeingivande leverantör. Våra gemensamma värdegrund vilar på ledorden: Kvalitet, Trygghet, Omtanke

Vi är ett familjeföretag som värnar om våra kunder och medarbetare. För oss är det viktigt att ta väl hand om de kunder vi redan har därför se vi till att växa i en lagom takt. Vår VD Tony Blomqvist har av Svensk Näringsliv blivit utsedd till Västmanlands läns mest företagssamma människa 2014. 

Tjänster

Vi erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster som hemstädning, fönsterputs, gräsklippning, snöskottning, fönsterputs och uppsättning av gardiner. Har du ett speciellt behov som du behöver hjälp med, prata med oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. 

Kompetens

Våra medarbetare har genomgått en utbildning inom städning där det bland annat ingår att lära sig att använda rätt produkter på rätt plats och i rätt mängd. 

Språk

Svenska, Engelska

Antal anställda i företaget

400

Säkerhet

Trygghet och säkerhet

För att du ska känna dig säker med att lämna över dina nycklar till oss använder vi speciella nyckelskåp med kodlås.

Försäkring

Vi har försäkring

Kvalitet

Arbetet styrs i grunden av policys och rutiner som noga tas fram för att ge en god kvalitet i det arbete som utförs på arbetsplatsen och hos kund. Vi har även en avvikelsehantering där enhetschef får in avvikelser som sammanställs och återkopplas på arbetsplatsträffar, direkt med kund eller medarbetare beroende på typ av avvikelse.

Vi tar tacksamt emot dina synpunkter och klagomål så vi kan förbättra vår verksamhet. Vi har en blankett för synpunkter och klagomål.

Övrigt

VD Tony Blomqvist utsågs av Svenskt Näringsliv till Västmanlands läns mest företagsamma 2014.

Kontakt

Företag

Personstöd Mälardalen

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

021-475 72 00

Kontaktperson

Karolina Jacobsson, enhetschef

Gatuadress

Hörntorpsvägen 2

Postnummer

724 71

Postort

Västerås

Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av att anlita oss hittar du kontaktuppgifter ovan. Du kan även kontakta oss via kontaktformuläret som du hittar nedan.

Söker du jobb?

Skulle du vilja jobba tillsammans med oss? Via vår hemsida kan du läsa vilka lediga tjänster vi har just nu. 

Be om offert eller ställ en fråga

Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

021-475 72 00

Translate

Tyck till