Lindalens städ och tilläggstjänster

Radiovägen 22, Tyresö

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om oss

Städning brukar väldigt ofta vara ett stressmoment för många personer. Vi utför alla typer av städning. Personalen är utbildad inom lokalvård och all ny personal introduceras i våra rutiner för att kunna hålla samma höga kvalitet.

Vi känner stolthet i ett väl utfört arbete och är glada för alla kunder som regelbundet använder våra tjänster. Städplaneringen är flexibel och följer kundernas önskemål om datum, tid och utförande.

Vi tänker på miljön när vi städar
Lindalens har en miljöpolicy, vi använder bara miljöanpassade produkter. Detta med miljön och naturen i åtanke, samt för att minska allergier och överkänslighet.

Hemtjänst
Vi erbjuder även hemtjänst till kunder som är bosatta i Tyresö, Gensta, Nacka och Stockholm. Många av våra hushållsnäratjänstkunder är så nöjda med oss att de även väljer oss som sin hemtjänstutförare. Som hemtjänstkund har du alltid 10 procent rabatt på samtliga av hushållsnäratjänster.

.

Tjänster

Hemstädning
För att kunna leverera bästa möjliga lösning kommer vi ut till dig för att presentera ett upplägg som passar dina krav och önskemål. Vi går igenom hemmet och berättar mer om oss som företag och hur vi genomför vår hemstädning. Efter att vi har fått en bra bild av vad som behöver göras lämnas en offert som ni kan läsa igenom.

Här hittar du mer information om våra olika städtjänster.

Kompetens

Vi känner stolthet i ett väl utfört arbete och är glada för alla kunder som regelbundet använder våra tjänster.

Språk
Polska

Säkerhet

Vi på Lindalens har en säker nyckelhantering och vi bär alltid Lindalens profilkläder och tjänstelegitimation så du känner igen oss när vi besöker dig. All vår personal har tystnadsplikt.

Lindalens har en miljöpolicy, vi använder bara miljöanpassade produkter. Detta med miljön och naturen i åtanke, samt för att minska allergier och överkänslighet.

Försäkring

Vi har ansvarsförsäkring och kollektivavtal.

Priser

Våra priser är marknadsanpassade och konkurrenskraftiga. Vi administrerar rut-avdraget på alla tjänster vid förfrågan och skickar individuell offert. Vi debiterar per timme eller fast debitering, enligt ditt önskemål.

Du bestämmer själv intervall och varaktighet. Vi erbjuder ett kostnadsfritt kundbesök för att kunna ge en korrekt kostnadsuppgift samt gå genom detaljer och önskemål.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress

Radiovägen 22

Postnummer
135 48
Postort

Tyresö

Vill du bli kund hos oss?
Om är intresserad av att bli kund hos oss är det bara att kontakta oss så berättar vi mer. Kontaktuppgifter hittar du ovan.

Har du frågor?

Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.