Antikträffen & Café Droppen/Bruket

Störtloppsvägen 40, Hägersten Liljeholmen, Stockholm

Typ av gemenskap

Mötesplatser och träffpunkter

Om oss

Antikträffen & Café Droppen/Bruket är en öppen träffpunkt där Seniorhälsan i Hägersten-Liljeholmen erbjuder seniorer gemenskap med olika aktiviteter och ett café och en butik med egen tillverkning av bland annat marmelad, inläggningar samt hantverk. Verksamheten drivs i samverkan mellan äldreomsorgen och socialpsykiatrin samt volontärer.

Antikträffen är en av fyra träffpunkter i Hägersten-Liljeholmen för dig som är över 65 år. Här erbjuder vi lättgympa, qigong, bingo och målarträff. 

Fakta Om oss

Vi erbjuder

Social samvaro, Hantverk, Fysisk aktivitet

För vem

Antikträffen är öppen för alla över 65 år

Mat & fika

På onsdagar kan du äta en lättare lunch för 30 kr

Övrigt

Vid behov av hjälp med förflyttningar och/eller personlig omvårdnad måste du själv ordna ledsagare. Kontakta en biståndshandläggare i stadsdelsområdet där du bor

Aktiviteter / Träffar

Måndagsträffen är en gemensam kaffestund med Seniorhälsan och olika aktiviteter som allsång och frågesport. Datorer och internet finns att låna på plats.

Droppen/Bruket Café och Butik
Här finns kaffe med hembakat att köpa till självkostnadspris. I butiken kan du kan handla marmelader och inläggningar från egen tillverkning. På onsdagar kan du äta en lättlunch för 30 kr klockan 11.00–11.30. Boka gärna dagen innan på telefon 08-508 22 454.

Dagsutflykter
Som boende i Hägersten-Liljeholmen har du möjlighet att följa med på de dagsutflykter som vi anordnar. Mer information finns på våra träffpunkter.

Här hittar du vårt program för våren 2019

Personal / Volontärer

Här finns personal som är friskvårdskonsulenter, undersköterskor och en person som är utbildad för att instruera i träning och gympa. På våra träffpunkter finns det vissa dagar syn- och hörselinstruktörer som kan hjälpa dig om du har frågor.

Stöd till anhöriga
På våra träffpunkter kan du komma i kontakt med anhörigkonsulenter som stöttar både anhöriga och äldre. Våra anhörigkonsulenter kan informera dig om olika typer av stöd och hjälp. De anordnar både stödsamtal i grupp och individuellt.  

Anhörigkonsulenten erbjuder bland annat föreläsningar, utbildningar och andra tematräffar. I anhöriggrupper får du möjlighet att träffa andra anhöriga i liknande situation, finna gemenskap och utbyta erfarenheter och kunskap.

Kontakt

Fakta kontakt

Organisation

Stockholms stad

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

08-508 235 21, Äldrestöd: 08-508 23 587

Kontaktperson

Enhetschef: Marie Bergström, 08-508 235 41
Biträdande enhetschef: Biträdande enhetschef:Lotta Mohaghegh, 08-508 23 550

Gatuadress

Störtloppsvägen 40

Postnummer

129 45

Postort

Hägersten

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

08-508 235 21, Äldrestöd: 08-508 23 587

Translate

Tyck till