Nyproduktion

Bovieran Eskilstuna

Odlarvägen, Eskilstuna Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Allmänt

Bovieran erbjuder Sveriges grönaste seniorboende med den inglasade vinterträdgården som ger behagligt uteliv större delen av året. I våra hus kan du och dina grannar forma den vardag och atmosfär ni tillsammans mår bra av. Det här är en boendeform och ett koncept som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund.

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Detta projekt beräknas stå klart under kvartal 3 2019. Kontakta mäklare för information om lediga lägenheter.

Bostäder

Ljus och rymd
Bovieran Eskilstuna fastigheter består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset. Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan.

Lägenheterna
Våra ljusa och öppna vardagsrum ligger i direkt anslutning till köket och till balkongen eller uteplatsen i lägenheten.

Alla sovrum har gott om plats för den typ av sängstorlek och ytterligare förvaringslösningar som du vill ha och behöver.

Våra rymliga och praktiska badrum har helkaklade väggar, gott om förvaring såväl som både tvättmaskin och torktumlare.

Alla lägenheter har en klädkammare alternativt förråd. Här är det förberett med klädhylla och klädstång.

I hallen, intill lägenhetens säkerhetsdörr, finns en porttelefon med tv-display som är kopplad till husets gemensamma porttelefon.

Antal bostäder

54

Storlek

2 - 3 r.o.k

Avgift

3 339 - 4 571 kr/mån

Faciliteter

Vinterträdgård utan dess like
Bovieran har en cirka 1600 kvm stor vinterträdgård. Den är inglasad och har ett temperaturstyrt klimat – med franska rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd har valts ut noga för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö. Bland palmer, damm, olivträd och citroner kan du umgås året runt med grannar och vänner, oavsett vilket väder som råder utanför. 
Läsa mer om vinterträdgården.

Gästlägenhet och festlokal
För att du enkelt ska kunna bjuda hem dina vänner och bekanta på besök finns en gästlägenhet med eget pentry. Om hela släkten dyker upp när du fyller år kan du duka upp långbord i festlokalen, som också har ett komplett kök. Eller varför inte sitta i vinterträdgården? Möjligheterna är oändliga!

Faciliteter

  • Boulebanan
  • Gårdshus med gemensamhetslokal
  • Bastu- och relaxavdelningen
  • Gästlägenhet med pentry, toalett med dusch och sovplatser

Läge

Eskilstuna har flera vackra naturreservat. Här finns allt från Mälaröar och öppna landskap till trolska skogar. De totalt 19 olika naturreservaten varierar i karaktär från de mest tätortsnära friluftsområdena med vandringsleder och mycket service till mer avlägsna och naturskogsartade som i första hand är avsedda att skydda känsliga arter och miljöer.

Kommunikation
Genom staden går E20 som förbinder Sveriges tre största städer. Det är alltså enkelt att ta sig både till och från Eskilstuna. Med endast 112 km från huvudstaden är det enkelt att bege sig dit på en dagsutflykt. 

Kontakt

Organisation

Bovieran AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-5886157

Kontaktperson

Helén Eriksson, fastighetsmäklare

Gatuadress

Odlarvägen

Postnummer

633 49

Postort

Eskilstuna

Vill du bo här?

Kontakta mäklaren för information om lediga lägenheter och visning.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Translate

Tyck till