Nyproduktion

Bonum Brf Mårbacka

Norra Hisingen, Göteborg

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Planerat

Allmänt

Nytt liv för Selma Lagerlöfs Torg
I Backa utanför Göteborg planerar Bonum för ljusa och luftiga bostadsrättslägenheter, alla med stora fönster och balkong i soligt läge, för dig som fyllt 55.
Ett omtyckt gammalt område får nytt liv. Kvarteren runt Selma Lagerlöfs Torg i Backa byggs ut med sköna promenadstråk, grönområden och mötesplatser samt mängder av butiker, bostäder och service. En stadsdel där trygghet och hållbarhet är ledorden.

Bonum är bekväma bostäder för seniorer
Bonum Brf Boulogner är en del av Bonum som är Riksbyggens satsning på seniorboende. Vi erbjuder vackra och bekväma boenden för dig som vill bo kvar och trivas i din bostad. Det som gör Bonum unikt är att vi arbetar med seniorboendet som en helhet, med fyra delar: hemmet, förvaltningen, servicen och gemenskapen. Tillsammans med våra kärnvärden trygghet, bekvämlighet och trivsel bildar det Bonum seniorboende. Dessa genomsyrar såväl bostaden som förvaltningen och tjänsterna; allt för att du som kund hos oss ska bo bra och må ännu bättre.

Förtur till Riksbyggens bostäder
Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur välja lägenheter först. Valen hanteras sedan utefter antal förturspoäng. Ju tidigare du registrerar dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du samla inför säljstarten. 

Anmäl också intresse för Bonum Brf Boulogner så får du löpande information om projektet. 

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Beräknad inflyttning 2023/2024

Försäljningsstart/Köstart

Preliminär säljstart 2021

Bostäder

De nyproducerade lägenheter blir öppna och välplanerade, och byggs för att uppfylla mycket högt ställa krav på tillgänglighet, innemiljö, energieffektivitet och miljöanpassning.


Antal bostäder

59

Faciliteter

Faciliteter

  • Lokal för gemensamma aktiviteter eller egna tillställningar
  • Övernattningslägenhet för den som vill kunna ta emot tillresande vänner

Läge

Grönt närområde och 15 minuter till centrum
Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar en kvart. Cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort. Och till E6:an är det mindre än en kilometer.


Selma Lagerlöfs Torg
Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus.

Utbyggnaden av Selma Lagerlöfs Torg och området runt omkring kommer att ske under etapper under flera år. Sammanlagt planeras här omkring 3 000 nya bostäder för studenter, ensamstående och familjer. Mer information hittar du !

Service & Aktiviteter

Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården.

I en Bonumförening har medlemmarna också tillgång till en egen Bonumvärd. Hen sköter om fastigheten på ett professionellt sätt, men erbjuder också individuellt anpassad hjälp till alla som bor i huset. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor och bärhjälp hem från mataffären. Därför har varje Bonumförening en egen Bonumvärd som ansvar för utförandet av de tjänster som de boende väljer att köpa.

Bonumvärden kan också vara en viktig del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen. Han eller hon hjälper till att ordna gemensamma aktiviteter och träffar, som grillkvällar, vinprovning eller annat som medlemmarna i föreningen tycker om. 
 

Kontakt

Organisation

Bonum

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

033-202563

Kontaktperson

Margareta Josefsson

Vill du bo här?

Bli medlem i Riksbyggen Förtur så får du information och inbjudan till säljstart till de projekt du anmält intresse för. Du registrerar medlemskap här och intresseanmälan till Bonum Brf Mårbacka gör du här.

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

033-202563

Translate

Tyck till