BoViva Göteborg

Styrfarten 2 A-E, Lundby, Göteborg Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Hyresrätt

Allmänt

BoViva Göteborg ligger vackert beläget vid Norra älvstranden. Bara ett stenkast från kajkanten på Eriksberg. Nära till centrum och granne med vattnet och vackra promenadstråk. Här erbjuder vi 96 hyreslägenheter som är moderna och ljusa. För dig över 55 som vill njuta av livet i en lugn och skön miljö.

Eriksberg i Göteborg är ett område som är förknippat med gammal varvskultur och ett rikt båtliv. Här njuter du av den fina miljön. Promenerar längs kajerna. Eller kanske bara kopplar av på ett trevligt café.

BoViva Göteborg består av 96 hyreslägenheter, moderna, ljusa och bekväma. När du tecknar ditt hyresavtal, tecknar du samtidigt ett separat serviceavtal i form av ett baspaket. För detta avtal utgår en särskild avgift. I baspaketet ingår en rad bekvämligheter (se nedan under fliken "Faciliteter") och utöver baspaketet har du som hyresgäst dessutom möjlighet att välja tilläggstjänster mot en viss avgift. Tjänsterna tas fram utifrån hyresgästernas önskemål.

Bostäder

Lägenheterna på BoViva håller god standard. I kök, sovrum och vardagsrum täcks golven av parkett. Väggarna är ljusa, med väl utvalda tapeter. Badrummen är fräscha och rymliga. Alla lägenheter har antingen uteplats, balkong eller terrass.

Storlek

2 - 3 r.o.k

Faciliteter

När du tecknar ditt hyresavtal, tecknar du samtidigt ett separat serviceavtal i form av ett baspaket. För detta utgår en särskild avgift. Se nedan vad som ingår i baspaketet:

Faciliteter

  • Reception och lobby – här får du hjälp med ärenden och svar på många frågor. I receptionen får du även information om kommande aktiviteter
  • Gästrum – att låna när släkt och vänner hälsar på
  • Friskvård – gruppaktiviteter eller individuell rådgivning om träning och hälsa
  • Bastu – koppla av med ett skönt bastubad
  • IT-rum – bredbandsuppkopplade datorer
  • Gemensamhetslokal – för aktiviteter och sammankomster
  • Tornrum med takterass – för det mindre sällskapet
  • Behandlingsrum

Läge

BoViva Göteborg ligger inte långt från kajkanten på Eriksberg. Vid infarten till Norra älvstranden finns ett nytt köpcentrum. Du tar dig enkelt med färjan till Järntorget, Lilla Bommen, Rosenlund och Klippan. En gångbro förbinder områdena i Sannegården.

Kommunikation

Goda bussförbindelser med Göteborgs centrum och Frölunda torg

Service & Aktiviteter

Service

Utöver baspaketet, som du kan läsa om under fliken "Faciliteter" har du som hyresgäst dessutom möjlighet att välja tilläggstjänster mot en viss avgift. Tjänsterna tas fram utifrån hyresgästernas önskemål. Ett urval av de tilläggstjänster som vi kan erbjuda är garageplats, städning, vaktmästarhjälp, massage och fotvård.

Kontakt

Organisation

BoViva

Hemsida

Besök hemsida

Gatuadress

Styrfarten 2 A-E

Postnummer

417 64

Postort

Göteborg

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor om BoViva Göteborg?

Du är välkommen att kontakta oss genom nedanstående formulär eller slå oss en signal. Vill du anmäla intresse för BoViva Göteborg gör du detta via Boplats Göteborg.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Translate

Tyck till