Nyproduktion

Perennen

Trollbärsvägen, Askim-Frölunda-Högsbo, Göteborg Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Bo bekvämt med närhet till natur och shopping
Mellan hav och shopping, intill villakvarter och lummig natur, hittar du kvarteret Perennen. Här bor du i bekväma lägenheter med balkong i härliga väderstreck.

Mellan de två husen hittar du en grönskande innergård som gjord för såväl samvaro som rofylldhet. Den smälter väl ihop med grönområdet söder om kvarteret, där det finns gott om ytor att ha picknick under vårsolen.

"Kastanjeallén är ju fantastisk på våren när det blommar i ljusgrönt", - Louella Vetter, arkitekt på Semrén & Månsson.

Till salu
Se lediga bostäder


Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Preliminärt aug - dec 2023

Bostäder

Inuti de två tegelhusen hittar du en blandning av lägenhetssorter mellan två och fyra rum och kök. Vissa med öppen planlösning och alla med balkong eller uteplats. Till Perennen har vi valt en originalinredning som låter dina egna favoritdetaljer sätta stilen. Läs mer om inredningen .

Digital rundtur
Välkommen till en av en ljus och välplanerad lägenhet om tre rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Perennen kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut.

Ett energiklassat lågenergihus
Perennen är ett lågenergihus vilket innebär att det är bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Här hittar du lediga bostäder


Antal bostäder

39

Storlek

2 - 4 r.o.k

Pris

2 195 000 - 4 695 000 kr

Avgift

3 200 - 4 900 kr/mån

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller boka den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.


Faciliteter

Gemensamhetslokal och övernattningsrum

Läge

I området Kastanjedalen finns allt du kan tänkas behöva inom korta avstånd. Lummig natur har du precis utanför dörren och mataffär, café och busshållsplats ligger bara några korta promenadminuter bort. Med bussen tar du dig sedan till Frölunda torg på fem minuter, Önnereds brygga på sju minuter och Göteborgs innerstad på under halvtimman.

Så oavsett om du vill ta ett dopp i havet, gå en shoppingrunda på torget, hämta barnbarn på förskolan eller gå på teater i stan så är det enkelt att ta sig dit.


Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0735108660

Kontaktperson

Malin Ring, mäklare Nya Kvadrat

Gatuadress

Trollbärsvägen

Postnummer

426 55

Postort

Västra Frölunda

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0735108660

Translate

Tyck till