Nyproduktion

Villa Nedergård

Nedergårdsgatan 24, Örgryte-Härlanda, Göteborg Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Granne med grönskan
Nu planerar vi naturnära bostäder i södra Kålltorp. I Villa Nedergård bor du granne med Renströmska parken och Delsjöområdet, samtidigt som du har närheten till Göteborgs centrum.

28 lägenheter med många spännande planlösningar — här skapar vi en oas att leva i. Bostäderna har alla egen uteplats eller balkong. På bottenplan hittar du gemensamhetsytor och ett övernattningsrum.

Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner

Till salu: Se lediga bostäder


 

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Omgående

Bostäder

Lägenheterna i Villa Nedergård har en fast inredning, Senior Original, som har tagits fram med fokus på form, funktion och hållbarhet. Inspirationen kommer från skandinaviska formtraditioner. Här hittar du en ljus lägenhet med öppen planlösning. Läs mer om inredningen på Villa Nedergård här. 
 Ett energiklassat lågenergihus
Klas Horn är ett lågenergihus vilket innebär att det är bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Här hittar du lediga bostäder.
 

Antal bostäder

28

Storlek

2 - 4 r.o.k

Pris

2 795 000 - 5 395 000 kr

Avgift

3 400 - 4 900 kr/mån

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.


Faciliteter

  • Förråd
  • Gemensamhetslokal med övernattningsrum
  • Garage
  • Cykelförråd

Läge

Från Villa Nedergård har du promenadavstånd till ett naturområde som överträffar de flesta. Här kan du gå härliga promenader i Renströmska parken, runt Delsjön eller längs de upplysta elljusspåren från Skatås. Den badsugna kan med enkelhet ta ett dopp i Delsjön eller Härlanda tjärn.

Trots närheten till naturen tar du dig snabbt in till centrum med kollektivtrafiken. På bara 15 minuter når du stadspulsen och allt den har att erbjuda.
 

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0766010001

Kontaktperson

Adam Andreasson, fastighetsmäklare Nya Kvadrat

Gatuadress

Nedergårdsgatan 24

Postnummer

416 54

Postort

Göteborg

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0766010001

Translate

Tyck till