Nyproduktion

Bonum Brf Villa Byslätt

Jönköping

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Centralt i Jönköping nära Munksjön kommer nyproduktionen Bonum Brf Villa Byslätt att uppföras. Ett perfekt seniorboende för dig som fyllt 55 år och som vill bo med genomtänkta och bekväma lösningar. De ljusa lägenheterna ligger i ett område med en skön blandning av brukshistoria och framåtanda i ett unikt, centralt läge nära mataffär och restauranger.

Brf Villa Byslätt kommer att rymma ljusa, moderna bostäder i olika storlekar och uppföras i anslutning till rondellen där Torpagatan och Barnarpsgatan möts i Jönköping. Rondellen har byggts om och kompletterats med en ny väg in till Munksjöstaden.

Bonum är bekväma bostäder för seniorer
Bonum Brf Villa Byslätt är en del av Bonum som är Riksbyggens satsning på seniorboende. Vi erbjuder vackra och bekväma boenden för dig som vill bo kvar och trivas i din bostad. Det som gör Bonum unikt är att vi arbetar med seniorboendet som en helhet, med fyra delar: hemmet, förvaltningen, servicen och gemenskapen. Tillsammans med våra kärnvärden trygghet, bekvämlighet och trivsel bildar det Bonum seniorboende. Dessa genomsyrar såväl bostaden som förvaltningen och tjänsterna; allt för att du som kund hos oss ska bo bra och må ännu bättre.

Kostnadsfri intresseanmälan
Anmäl intresse till det här projektet och håll dig uppdaterad om vad som händer. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något köp. Säljaren informerar dig sedan fortlöpande om vad som händer. Anmäl ditt intresse  du kan också kontakta vår säljare direkt via kontaktuppgifterna under rubriken Kontakt.

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Beräknad inflyttning vinter 2021

Bostäder

Lägenheterna har öppna planlösningar med ett naturligt flöde mellan kök, matplats och vardagsrum. De flesta av lägenheterna har en balkong som blir en förlängning av vardagsrummet. Väljer du att glasa in balkongen får du på så vis ett extra rum att vistas i en bra bit in på hösten. Arkitekten har lagt stor vikt vid ljus och rymd i bostäderna och skapat en social och en privat del varje lägenhet.


Antal bostäder

43

Storlek

2 - 4 r.o.k

Pris

1 750 000 - 4 395 000 kr

Avgift

3296 - 6584 kr/mån

Faciliteter

Faciliteter

  • Lokal för gemensamma aktiviteter eller egna tillställningar
  • Övernattningslägenhet för den som vill kunna ta emot tillresande vänner
  • Garage

Läge

Moderna lägenheter i ett historiskt område
Namnet Villa Byslätt är taget från en pampig byggnad som införlivades med bruksområdet under 1880-talet. Byggnaden låg intill pappersbrukets kokerier och halmlager. Brukstiden är förbi och villan är riven, men nu återuppstår Villa Byslätt i modern tappning. Det är en hyllning till pappersbruket och människorna som en gång verkade i området.

Längs byggnadens ena sida sträcker sig Barnarpsgatan och ner mot Munksjön. Här kan du blicka ut över den helt nya stadsdelen med bostäder, butiker, restauranger, vårdcentral, kontor, grönområden och historiska byggnader. Bilen parkerar du under mark i ett nytt garage.


Service & Aktiviteter

Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården.

I en Bonumförening har medlemmarna också tillgång till en egen Bonumvärd. Hen sköter om fastigheten på ett professionellt sätt, men erbjuder också individuellt anpassad hjälp till alla som bor i huset. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor och bärhjälp hem från mataffären. Därför har varje Bonumförening en egen Bonumvärd som ansvar för utförandet av de tjänster som de boende väljer att köpa.

Bonumvärden kan också vara en viktig del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen. Han eller hon hjälper till att ordna gemensamma aktiviteter och träffar, som grillkvällar, vinprovning eller annat som medlemmarna i föreningen tycker om.
 

Kontakt

Organisation

Bonum

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0771-860 860

Kontaktperson

Maria Kjellgren, säljansvarig, 036-10 84 59
Thomas Pettersson, assisterande säljansvarig, 033-202555

Vill du bo här?

Bli medlem i Riksbyggen Förtur så får du information och inbjudan till säljstart till de projekt du anmält intresse för. Du registrerar medlemskap här och intresseanmälan till Bonum Villa Byslätt gör du här.

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0771-860 860

Translate

Tyck till