Nyproduktion

Bovieran Karlstad

Storkullegatan, Karlstad Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Bovieran erbjuder Sveriges grönaste seniorboende med den inglasade vinterträdgården som ger behagligt uteliv större delen av året. I våra hus kan du och dina grannar forma den vardag och atmosfär ni tillsammans mår bra av. Det här är en boendeform och ett koncept som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund.

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Försäljning pågår, kontakta mäklaren för information om lediga lägenheter.

Bostäder

Ljus och rymd
Bovieran Karlstad fastigheter består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset. Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan.

Lägenheterna
Våra ljusa och öppna vardagsrum ligger i direkt anslutning till köket och till balkongen eller uteplatsen i lägenheten.

Alla sovrum har gott om plats för den typ av sängstorlek och ytterligare förvaringslösningar som du vill ha och behöver.

Våra rymliga och praktiska badrum har helkaklade väggar, gott om förvaring såväl som både tvättmaskin och torktumlare.

Alla lägenheter har en klädkammare alternativt förråd. Här är det förberett med klädhylla och klädstång.

I hallen, intill lägenhetens säkerhetsdörr, finns en porttelefon med tv-display som är kopplad till husets gemensamma porttelefon.

Lägenheter till salu
På vår projektsida hittar du info om lediga lägenheter.

Antal bostäder

54

Storlek

2 - 3 r.o.k

Pris

1 695 000 - 2 472 000 kr

Avgift

3 487 - 4 774 kr/mån

Faciliteter

Vinterträdgård utan dess like
Bovieran har en cirka 1600 kvm stor vinterträdgård. Den är inglasad och har ett temperaturstyrt klimat – med franska rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd har valts ut noga för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö. Bland palmer, damm, olivträd och citroner kan du umgås året runt med grannar och vänner, oavsett vilket väder som råder utanför. 
Läsa mer om vinterträdgården.

Gästlägenhet och festlokal
För att du enkelt ska kunna bjuda hem dina vänner och bekanta på besök finns en gästlägenhet med eget pentry. Om hela släkten dyker upp när du fyller år kan du duka upp långbord i festlokalen, som också har ett komplett kök. Eller varför inte sitta i vinterträdgården? Möjligheterna är oändliga!

Faciliteter

  • Boulebanan
  • Gårdshus med gemensamhetslokal
  • Bastu- och relaxavdelningen
  • Gästlägenhet med pentry, toalett med dusch och sovplatser

Läge

Karlstad är Värmlands största stad. Det betyder naturligtvis att den är en magnet för alla som söker bra shopping, nöjen, kulturupplevelser och gillar större evenemang.

Besökare upptäcker snart att Karlstadsborna är öppna och gästvänliga samt att Karlstad är uppbyggd på ett klarälvsdelta och präglas av otroligt mycket vatten. Längs staden ringlar den vackra Klarälven som sedan mynnar ut i Vänern. Detta betyder att oavsett vart du bor i Karlstad så har du alltid närhet till vatten.

Kommunikation
E18 som förbinder Oslo och Stockholm, går genom Karlstad. På den går även en viss del av den regionala kollektivtrafiken. I Karlstad finns också lokal kollektivtrafik. Under sommarmånaderna kan du dessutom passa på att åka båtbussen som både kan ta dig på guidad tur runt Karlstad såväl som till Hammarö, Kristinehamn och flera andra platser. Karlstad Airport ligger 20 min från centrum. 

Kontakt

Organisation

Bovieran AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

054-144953

Kontaktperson

Joakim Fastberg, fastighetsmäklare

Gatuadress

Storkullegatan

Postnummer

653 42

Postort

Karlstad

Vill du bo här?

Kontakta mäklaren för information om lediga lägenheter och visning.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Translate

Tyck till