Nyproduktion

Bovieran Landskrona

Kung Hans Väg, Landskrona Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Bovieran erbjuder Sveriges grönaste seniorboende med den inglasade vinterträdgården som ger behagligt uteliv större delen av året. I våra hus kan du och dina grannar forma den vardag och atmosfär ni tillsammans mår bra av. Det här är en boendeform och ett koncept som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund.

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Inflyttning vid påsk 2019. Kontakta mäklaren för information om lediga lägenheter.

Bostäder

Ljus och rymd
Bovieran Landskrona fastigheter består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset. Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan.

Lägenheterna
Våra ljusa och öppna vardagsrum ligger i direkt anslutning till köket och till balkongen eller uteplatsen i lägenheten.

Alla sovrum har gott om plats för den typ av sängstorlek och ytterligare förvaringslösningar som du vill ha och behöver.

Våra rymliga och praktiska badrum har helkaklade väggar, gott om förvaring såväl som både tvättmaskin och torktumlare.

Alla lägenheter har en klädkammare alternativt förråd. Här är det förberett med klädhylla och klädstång.

I hallen, intill lägenhetens säkerhetsdörr, finns en porttelefon med tv-display som är kopplad till husets gemensamma porttelefon.

Lägenheter till salu
På vår projektsida hittar du info om lediga lägenheter.

Antal bostäder

54

Storlek

2 - 3 r.o.k

Pris

1 749 000 - 2 730 000 kr

Avgift

3 378 - 4 625 kr/mån

Faciliteter

Vinterträdgård utan dess like
Bovieran har en cirka 1600 kvm stor vinterträdgård. Den är inglasad och har ett temperaturstyrt klimat – med franska rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd har valts ut noga för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö. Bland palmer, damm, olivträd och citroner kan du umgås året runt med grannar och vänner, oavsett vilket väder som råder utanför. 
Läsa mer om vinterträdgården.

Gästlägenhet och festlokal
För att du enkelt ska kunna bjuda hem dina vänner och bekanta på besök finns en gästlägenhet med eget pentry. Om hela släkten dyker upp när du fyller år kan du duka upp långbord i festlokalen, som också har ett komplett kök. Eller varför inte sitta i vinterträdgården? Möjligheterna är oändliga!

Läge

Landskrona stad, grundat 1413, är beläget mitt i Öresundsregionen med närhet till större städer såsom Malmö, Lund & Helsingborg. Det strategiska läget på västkusten och närheten till kontinenten gör att staden fortsätter att utvecklas på ett hållbart och attraktivt sätt.

Kommunikation
Kommunikationen från staden är oslagbar. Flera stora vägar korsar kommunen. Landskrona har även västkustbanan med Öresundstågen. Det betyder att du kan ta dig från Göteborg till Helsingör utan att byta tåg och du tar dig från Landskrona till Kastrups flygplats på mindre än en timme.

Med sitt kustläge har Landskrona även ett rikt båtliv. Här finns både en aktiv hamn och småbåtshamnar. Skeppsbrokajen är välbesökt med flera turer om dagen till Öresunds pärla - Hven. 

Kontakt

Organisation

Bovieran AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0709-50 18 99

Kontaktperson

Pernilla Corsing, fastighetsmäklare

Gatuadress

Kung Hans Väg

Postort

Landskrona

Vill du bo här?

Kontakta mäklaren för information om lediga lägenheter och visning.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Translate

Tyck till