Nyproduktion

Bovieran Salem

Säbyvägen, Salem

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Bovieran erbjuder Sveriges grönaste seniorboende med den inglasade vinterträdgården som ger behagligt uteliv större delen av året. I våra hus kan du och dina grannar forma den vardag och atmosfär ni tillsammans mår bra av. Det här är en boendeform och ett koncept som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund.

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Kontakta mäklare för information om lediga lägenheter.

Bostäder

Ljus och rymd
Bovieran Salems fastigheter består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset. Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan.

Lägenheterna
Våra ljusa och öppna vardagsrum ligger i direkt anslutning till köket och till balkongen eller uteplatsen i lägenheten.

Alla sovrum har gott om plats för den typ av sängstorlek och ytterligare förvaringslösningar som du vill ha och behöver.

Våra rymliga och praktiska badrum har helkaklade väggar, gott om förvaring såväl som både tvättmaskin och torktumlare.

Alla lägenheter har en klädkammare alternativt förråd. Här är det förberett med klädhylla och klädstång.

I hallen, intill lägenhetens säkerhetsdörr, finns en porttelefon med tv-display som är kopplad till husets gemensamma porttelefon.

Lägenheter till salu
På vår projektsida hittar du info om lediga lägenheter.

Antal bostäder

54

Storlek

2 - 3 r.o.k

Pris

2 218 000 - 3 037 000 kr

Avgift

3 555 - 4 867 kr/mån

Faciliteter

Vinterträdgård utan dess like
Bovieran har en cirka 1600 kvm stor vinterträdgård. Den är inglasad och har ett temperaturstyrt klimat – med franska rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd har valts ut noga för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö. Bland palmer, damm, olivträd och citroner kan du umgås året runt med grannar och vänner, oavsett vilket väder som råder utanför. 
Läsa mer om vinterträdgården.

Gästlägenhet och festlokal
För att du enkelt ska kunna bjuda hem dina vänner och bekanta på besök finns en gästlägenhet med eget pentry. Om hela släkten dyker upp när du fyller år kan du duka upp långbord i festlokalen, som också har ett komplett kök. Eller varför inte sitta i vinterträdgården? Möjligheterna är oändliga!

Faciliteter

  • Boulebanan
  • Gårdshus med gemensamhetslokal
  • Bastu- och relaxavdelningen
  • Gästlägenhet med pentry, toalett med dusch och sovplatser

Läge

Är du en av dem som ännu inte besökt Salem?
Då kan du få upptäcka något nytt eller gammalt, Salem har en hel del att erbjuda för den som vill. Kommunen har rötter i 1100-talet med många kulturminnen och mycket vacker natur.

Söder om motorvägen ligger villasamhället Rönninge, radhusområdet med Salemstaden och Söderby med det gamla ombygda sanatoriet omgivet av ett nybyggt bostadsområde.

Norr om motorvägen finns fantastiska rekreationsområden runt Bornsjön med naturreservat av riksintresse. Här kan du promenera i den ostörda naturen och stanna till vid spännande kulturhistoriska sevärdheter.

Kommunikation
För de som ej arbetar i närområdet så pendlar flera dagligen från vår kommun till andra orter, främst Stockholm men även Södertälje, Huddinge och Botkyrka. Påfarten till E4:an ligger endast några minuter bort.

Bussnätet är väl utbyggt mellan Salem, Rönninge, Tumba och Hallunda. Från Rönninge station går pendeltåg regelbundet till Stockholm City. I rusningstrafik går även direktbussar till Fridhemsplan.

Kontakt

Organisation

Bovieran AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0709-154888

Kontaktperson

Patrik Alwin, fastighetsmäklare

Gatuadress

Säbyvägen

Postnummer

144 40

Postort

Rönninge

Vill du bo här?

Kontakta mäklaren för information om lediga lägenheter och visning.

Translate

Tyck till