Nyproduktion

Bovieran Skövde

Gröna Vägen 101, Skövde Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Bovieran erbjuder Sveriges grönaste seniorboende med den inglasade vinterträdgården som ger behagligt uteliv större delen av året. I våra hus kan du och dina grannar forma den vardag och atmosfär ni tillsammans mår bra av. Det här är en boendeform och ett koncept som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund.

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Inflyttning påbörjad under februari 2017, kontakta mäklaren för information om lediga lägenheter.

Bostäder

Ljus och rymd
Bovieran Skövde fastigheter består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset. Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan.

Lägenheterna
Våra ljusa och öppna vardagsrum ligger i direkt anslutning till köket och till balkongen eller uteplatsen i lägenheten.

Alla sovrum har gott om plats för den typ av sängstorlek och ytterligare förvaringslösningar som du vill ha och behöver.

Våra rymliga och praktiska badrum har helkaklade väggar, gott om förvaring såväl som både tvättmaskin och torktumlare.

Alla lägenheter har en klädkammare alternativt förråd. Här är det förberett med klädhylla och klädstång.

I hallen, intill lägenhetens säkerhetsdörr, finns en porttelefon med tv-display som är kopplad till husets gemensamma porttelefon.

Lägenheter till salu
På vår  hittar du info om lediga lägenheter.

Antal bostäder

48

Storlek

2 - 3 r.o.k

Pris

1 325 000 - 2 086 000 kr

Avgift

3 505 - 4 791 kr/mån

Faciliteter

Vinterträdgård utan dess like
Bovieran har en cirka 1600 kvm stor vinterträdgård. Den är inglasad och har ett temperaturstyrt klimat – med franska rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd har valts ut noga för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö. Bland palmer, damm, olivträd och citroner kan du umgås året runt med grannar och vänner, oavsett vilket väder som råder utanför. 

Gästlägenhet och festlokal
För att du enkelt ska kunna bjuda hem dina vänner och bekanta på besök finns en gästlägenhet med eget pentry. Om hela släkten dyker upp när du fyller år kan du duka upp långbord i festlokalen, som också har ett komplett kök. Eller varför inte sitta i vinterträdgården? Möjligheterna är oändliga!

Faciliteter

  • Boulebanan
  • Gårdshus med gemensamhetslokal
  • Bastu- och relaxavdelningen
  • Gästlägenhet med pentry, toalett med dusch och sovplatser

Läge

Skövde ligger centralt mellan Sveriges största sjöar, Vänern och Vättern. Här upplever du stadspuls med en levande stadskärna och berget Billingen med Vallebygden bjuder på storslagna naturupplevelser. Det är alltid något på gång i Skövde, kalendern är fylld av nöje, kultur och sportaktiviteter året om.

Hentorp
Bovieran ligger i området Hentorp, ett etablerat villaområde sydväst om centrala Skövde. Området ligger mycket naturskönt i utkanten av Hentorp alldeles intill kohagar, kullar och vackra strövområden.


I närheten
I Hentorp bor du bekvämt med mataffär, vårdcentral och kyrka i närområdet. Golfbanan ligger inom cirka en kilometers promenadavstånd.

Kommunikationer
Till och från Hentorp tar du dig enkelt med buss in till Skövde centrum. Buss nummer 7 tar dig mellan Skövde resecentrum & Hentorp och omvänt. Under vardagar går bussen var 15:e minut och turen tar cirka 15 minuter. För den som föredrar att cykla tar det cirka 15 minuter i lugnt tempo in till centrum.


Kontakt

Organisation

Bovieran AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

070 722 02 90

Kontaktperson

Maria Lundgren, mäklare

Gatuadress

Gröna Vägen 101

Postnummer

541 54

Postort

Skövde

Vill du bo här?

Kontakta mäklaren för information om lediga lägenheter och visning.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Translate

Tyck till