Grönviks dunge exteriör.
Takterass med vacker utsikt.
Grönviks dunge vardagsrum.

Nyproduktion

Grönviks dunge

Nockeby Kyrkväg, Bromma, Stockholm Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Högt och grönt läge i Nockeby
Grönviks dunge är en liten bostadsrättsförening för dig som fyllt 55. I de tre vita, fristående stadsvillorna ryms totalt 30 välplanerade lägenheter om två till fem rum och kök. Läget är lugnt, med äldre villakvarter och S:ta Birgitta kyrka som grannar. Här får du ett elegant boende utvändigt såväl som invändigt.

Gemensam takterrass
Husen byggs i souterräng med fyra våningsplan, vilket ger ett småskaligt uttryck med tre synliga våningar mot entrégatan. En dunge med barr- och lövträd bidrar till begränsad insyn och ombonad känsla. Självklart kan du njuta av allt detta på din egen uteplats eller balkong, men också på den stora gemensamma takterrassen med utsikt över Mälarens vatten.

Grönviks dunge ligger i ett högt och grönt läge vid slutet av Nockeby kyrkväg i Bromma. Här har du promenadavstånd till Mälaren, bron över till Kärsöns friluftsområde och Drottningholms slott.

Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Till salu: Se lediga bostäder


 

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Omgående

Bostäder

Hög inredningsstandard
Invändigt är din bostad i Grönviks dunge full av genomtänkta och praktiska lösningar. Timer i köket, låga trösklar och badrummets förhöjda wc-stol är bara några exempel på detta.

Alla bostäder har genomgående hög inredningsstandard, fönster i flera väderstreck och ett genomgående naturligt ljusinsläpp. Läs mer om inredningen på Grönviks dunge här.
 

Ett energiklassat lågenergihus
Grönviks dunge är ett lågenergihus vilket innebär att det är bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Här hittar du lediga bostäder.
 

Antal bostäder

30

Storlek

2 - 5 r.o.k

Pris

4 850 000 - 12 050 000 kr

Avgift

3 490 - 6 080 kr/mån

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.

Bilpool
Som boende i Grönviks dunge kommer du att ha tillgång till bilpool - bra för miljön, bra för plånboken.


Faciliteter

  • Förråd
  • Cykel- och rullstolsförråd
  • Garage
  • Tvättstuga
  • Gemensamhetslokal

Läge

Grönviks dunge ligger precis invid Sankta Birgitta kyrka i ett högt läge nära Mälaren. I Judarskogens naturreservat kan du både motionera och njuta av fågellivet. Det finns goda kommunikationer till service- och shopping kring Brommaplan, Vällingby Centrum och Bromma Blocks.
 

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

08-441 57 98

Kontaktperson

Marcus Lindgren, fastighetsmäklare Nytt Hem

Gatuadress

Nockeby Kyrkväg

Postnummer

16774

Postort

Bromma

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

08-441 57 98

Translate

Tyck till