Nyproduktion

Persikan

Bondegatan, Södermalm, Stockholm Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Planerat

Allmänt

Nära vita bergens höjder
Nu planerar Seniorgården för ett nytt attraktivt projekt med ett centralt läge på Södermalm. Området är beläget i slutet av Bondegatan. Här kommer vi att uppföra kvarteret Persikan, cirka 40-50 moderna bostäder nära den äldre vackra bebyggelsen och Vitabergsparken.

Seniorgården har 25 års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vi bygger vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Bli VIP-kund
Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.


Minimiålder

55 år

Försäljningsstart/Köstart

Säljstart är planerad till kvartal 1, 2022

Bostäder

Antal bostäder

50

Storlek

2 - 4 r.o.k

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.


Läge

Södermalm i Stockholm har en atmosfär som ofta beskrivs som avkopplad och kreativ. Stadsdelen är relativt kuperad med en stor del av den gamla bebyggelsen kvar, och flera av Söders höjder bjuder på vackra vyer i alla väderstreck.

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

020-120 00 22

Kontaktperson

Kundtjänst

Gatuadress

Bondegatan

Postnummer

11634

Postort

Stockholm

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

020-120 00 22

Translate

Tyck till