Silver Life Södra Parken - Bostadsrätter

Silver Life Södra Parken - Bostadsrätter

Område
Täby, Stockholms län
Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Bostadsrätt
Besök hemsida
Intresserad? Ställ dig i kö och bli medlem här!

Allmänt

Södra Parken erbjuder högklassiga bostäder med genomtänkt design och noggrant utvalda material. Perfekt för en aktiv livsstil, med natursköna utemiljöer och välplanerade gemensamma ytor.

I den södra delen av Näsby Slottspark väntar ett unikt boende, avsett för dig som vill bo stilrent och naturnära, utan att förlora närheten till innerstan.Silver Lifes koncept
Som boende i Södra Parken har du möjlighet att teckna medlemsavtal med Silver Life. Vårt koncept innebär en boendekedja som erbjuder trygghet, service och komfort under det seniora livets alla skeden. Under de aktiva åren erbjuder vi bekväma seniorboenden och när behov uppstår god vård och omsorg på våra vård- och omsorgsboenden som ligger i anslutning. Om du behöver bedriver vi även egen hemtjänst på våra Silver Life boenden. Läs gärna mer här.Intresserad av att flytta hit?
Då ska du börja med att bli medlem hos oss på Silver Life. Medlemskapet innebär att du har exklusiv förtur till samtliga lägenheter i Södra parken. När en lägenhet finns ute till försäljning skickas information ut till våra medlemmar. Den med högst antal ködagar får välja lägenhet först. Efter förtursperioden går lägenheterna ut till allmän försäljning.

Samtliga boende i Näsby Slottspark (Södra Parken, Norra Parken och Strandängarna) över 55år har möjlighet att teckna medlemskap med Silver Life efter inflyttning.

Bli medlem redan idag!

Minimiålder
55 år

Bostäder

Husen består till största delen av påtagligt spatiösa tre- och fyrarumslägenheter med stora balkonger eller terrasser. Generösa fönster ger vackra utsikter och ett rikligt ljusflöde där – känslan av rymd förstärks ytterligare av planlösningar med rum i fil. Trapphusen kännetecknas av en välkomnande atmosfär med generösa möblerade entréhallar och golv av påkostad natursten. Bekvämt och hemtrevligt.

Gröna häckar och blommande träd ramar in gräs- och ängspartier mellan husen, och bildar tillsammans en harmonisk förlängning av slottets historiska barockpark och äppelträdgård. Gårdarnas cykelförråd får fasader av stående träribbor som målas ”Djurgårdsgröna” för att smälta in i den gröna parkmiljön.

Antal bostäder
140
Storlek
3.00 - 4.00 r.o.k

Faciliteter

Faciliteter
Restaurang av hög kvalitet som även kan leverera direkt till lägenheterna
Bemannad Silver Lounge i huvudbyggnaden
Modernt gym bemannat med en sjukgymnast
Gemensamma lokaler för måltider och aktiviteter
Gemensamt rum för samvaro i mindre grupper
Parkeringsplatser och tillgång till bilpool
Tillgång till välplanerad park
Gästlägenhet att hyra

Läge

I den omedelbara omgivningen är slottet och barockparken beläget, och det historiska arvet från Kungliga sjökrigsskolan reflekteras i Södra Parkens karaktäristiska placering av husen. Slottets nyrenoverade salonger kanske blir ditt andra vardagsrum där du kan koppla av eller umgås och njuta av maten från restaurangen. Åt väster ligger Näsbyviken med dess vackra strandpromenad.
 

Service & Aktiviteter

I och med en flytt till en av våra lägenheter blir du även medlem hos Silver Life vilket inkluderar:
- Tillgång till bemannad Silver Lounge i huvudbyggnaden där man kan sitta ner och ta en kopp kaffe, läsa tidningen eller bara vara, själv eller tillsammans med andra.
- Ett fräscht och modernt gym bemannat med en sjukgymnast för utformning av individuella träningsprogram.
- Lokaler att låna för olika aktiviteter.
- Tillgång till vårdlots som stöttar den boende i kontakter med kommunen och landstingets verksamheter.
- Rabatterade måltider för Silver Lifes medlemmar

Silver Lifes egen hemtjänst och vård- och omsorgsboende
Om du får behov av personlig omvårdnad tillhandahåller Silver Life hemtjänst i bostaden, via avtal med kommunen. Skulle behoven bli så omfattande att det behövs vård – och omsorg dygnet runt kommer du att ha förtur till plats på Silver Lifes vård- och omsorgsboende som ligger inom samma enhet.

Tjänster och service
Silver Life tillhandahålla olika tjänster och service utifrån efterfrågan, mot en extra avgift. Vår ambition är att vi alltid ska kunna möta de boendes önskemål och behov.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Vill du bli kund hos oss?

Då ska du börja med att bli medlem hos oss på Silver Life. Läs mer och bli medlem [link=https://silverlife.se/bli-medlem/]här[/link].

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Silver Life Södra Parken - Bostadsrätter

Täby kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.