Nyproduktion

Bovieran Vänersborg

Lantgårdsvägen 4, Vänersborg Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Bovieran erbjuder Sveriges grönaste seniorboende med den inglasade vinterträdgården som ger behagligt uteliv större delen av året. I våra hus kan du och dina grannar forma den vardag och atmosfär ni tillsammans mår bra av. Det här är en boendeform och ett koncept som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund.

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Inflyttning påbörjad 3-4 november. Kontakta mäklaren för information om lediga lägenheter.

Bostäder

Ljus och rymd
Bovieran Vänersborg fastigheter består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset. Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan.

Lägenheterna
Våra ljusa och öppna vardagsrum ligger i direkt anslutning till köket och till balkongen eller uteplatsen i lägenheten.

Alla sovrum har gott om plats för den typ av sängstorlek och ytterligare förvaringslösningar som du vill ha och behöver.

Våra rymliga och praktiska badrum har helkaklade väggar, gott om förvaring såväl som både tvättmaskin och torktumlare.

Alla lägenheter har en klädkammare alternativt förråd. Här är det förberett med klädhylla och klädstång.

I hallen, intill lägenhetens säkerhetsdörr, finns en porttelefon med tv-display som är kopplad till husets gemensamma porttelefon.

Lägenheter till salu
På vår projektsida hittar du info om lediga lägenheter.

Antal bostäder

54

Storlek

2 - 3 r.o.k

Pris

1 538 000 - 2 298 000 kr

Avgift

3 420 - 4 682 kr/mån

Faciliteter

Vinterträdgård utan dess like
Bovieran har en cirka 1600 kvm stor vinterträdgård. Den är inglasad och har ett temperaturstyrt klimat – med franska rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd har valts ut noga för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö. Bland palmer, damm, olivträd och citroner kan du umgås året runt med grannar och vänner, oavsett vilket väder som råder utanför.
Läsa mer om vinterträdgården.

Gästlägenhet och festlokal
För att du enkelt ska kunna bjuda hem dina vänner och bekanta på besök finns en gästlägenhet med eget pentry. Om hela släkten dyker upp när du fyller år kan du duka upp långbord i festlokalen, som också har ett komplett kök. Eller varför inte sitta i vinterträdgården? Möjligheterna är oändliga!

Faciliteter

  • Boulebanan
  • Gårdshus med gemensamhetslokal
  • Bastu- och relaxavdelningen
  • Gästlägenhet med pentry, toalett med dusch och sovplatser

Läge

Vänersborg är regionhuvudstaden vid vackra Vänerns sydspets och grundades redan år 1641 och erbjuder därför en rik historia såväl som vackra omgivningar.

Med sina 38000 invånare har Vänersborg kvar sin småstadscharm men erbjuder ett brett utbud av kultur, föreningar och restauranger så att en inte behöver sakna något. De senaste åren har fler och fler upptäckt att staden är bra att bo i, de snabba förbindelserna till Göteborg är bara en anledning.

Kommunikationer
Det är lätt att ta sig både till och från Vänersborg. Riksväg 42, 44 och europaväg 45 korsar kommunen. Flera järnvägslinjer går genom kommunen så det är lätt att pendla både till Göteborg och Stockholm. Vänersborgs flygplats har förbindelse med Bromma flygplats.


Kontakt

Organisation

Bovieran AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0708-29 07 19

Kontaktperson

Lotta Andersson, fastighetsmäklare

Gatuadress

Lantgårdsvägen 4

Postnummer

462 32

Postort

Vänersborg

Vill du bo här?

Kontakta mäklaren för information om lediga lägenheter och visning.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Translate

Tyck till