Nyproduktion

Bovieran Växjö

Torparvägen, Växjö Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Bovieran erbjuder Sveriges grönaste seniorboende med den inglasade vinterträdgården som ger behagligt uteliv större delen av året. I våra hus kan du och dina grannar forma den vardag och atmosfär ni tillsammans mår bra av. Det här är en boendeform och ett koncept som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund.

Inflyttning
I slutet av februari påbörjades inflyttningen i Flora Växjö! Det finns ett fåtal lägenheter kvar så tveka inte att kontakta vår mäklare om du också vill bo bland palmer och olivträd!

Minimiålder

55 år

Bostäder

Ljus och rymd
Bovieran Växjö fastigheter består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset. Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan.

Lägenheterna
Våra ljusa och öppna vardagsrum ligger i direkt anslutning till köket och till balkongen eller uteplatsen i lägenheten.

Alla sovrum har gott om plats för den typ av sängstorlek och ytterligare förvaringslösningar som du vill ha och behöver.

Våra rymliga och praktiska badrum har helkaklade väggar, gott om förvaring såväl som både tvättmaskin och torktumlare.

Alla lägenheter har en klädkammare alternativt förråd. Här är det förberett med klädhylla och klädstång.

I hallen, intill lägenhetens säkerhetsdörr, finns en porttelefon med tv-display som är kopplad till husets gemensamma porttelefon.

Lägenheter till salu
På vår  hittar du info om lediga lägenheter.

Antal bostäder

54

Storlek

2 - 3 r.o.k

Pris

1 515 000 - 2 451 000 kr

Avgift

3 291 - 4 506 kr/mån

Faciliteter

Vinterträdgård utan dess like
Bovieran har en cirka 1600 kvm stor vinterträdgård. Den är inglasad och har ett temperaturstyrt klimat – med franska rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd har valts ut noga för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö. Bland palmer, damm, olivträd och citroner kan du umgås året runt med grannar och vänner, oavsett vilket väder som råder utanför. 
Läsa mer om vinterträdgården.

Gästlägenhet och festlokal
För att du enkelt ska kunna bjuda hem dina vänner och bekanta på besök finns en gästlägenhet med eget pentry. Om hela släkten dyker upp när du fyller år kan du duka upp långbord i festlokalen, som också har ett komplett kök. Eller varför inte sitta i vinterträdgården? Möjligheterna är oändliga!

Faciliteter

  • Boulebanan
  • Gårdshus med gemensamhetslokal
  • Bastu- och relaxavdelningen
  • Gästlägenhet med pentry, toalett med dusch och sovplatser

Läge

Här bor ni i en hemtrevlig och expansiv stad med ca 65 000 invånare. Växjö är känt för sitt smeknamn Europas grönaste stad tack vare sitt målmedvetna arbete att minska klimatpåverkan.

Kommunikation
Växjö erbjuder flera kommunikationsmöjligheter som tåg, buss och flyg. Den kollektiva busstrafiken kör regionalt runt länet samt lokalt i staden och kringorter. Här finns möjlighet att enkelt hoppa på tåg till Malmö, Köpenhamn, Göteborg och Stockholm. Direktflyg till Spanien från Växjö Småland Airport. I övrigt är Växjö väl utbyggt med fina cykelbanor som man lätt tar sig från ena sidan av stan till den andra. 

Kontakt

Organisation

Bovieran AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0733-49 96 94

Kontaktperson

Jenny Kjellsson, fastighetsmäklare

Gatuadress

Torparvägen

Postnummer

35253

Postort

Växjö

Vill du bo här?

Kontakta mäklaren för information om lediga lägenheter och visning.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Translate

Tyck till