Sökresultat

Antal träffar: 6613

Blåvingen

Lantmannavägen 94, Trollhättan

Seniorboendet på Blåvingen i Lextorp erbjuder 11 lägenheter. Här bor du i en lugnare trappuppgång och med närhet till sociala aktiviteter.

Läs mer om Blåvingen

NYPRODUKTION

Bonum Brf Boulogner

Skövde

Nyproducerade bostadsrätter i Skövde med grönskande utsikt intill Boulognerskogen och med centrum runt hörnet.

Läs mer om Bonum Brf Boulogner

NYPRODUKTION

Bonum Marconi Allé

Sydväst, Göteborg

Nyproducerade bostadsrätter utanför Göteborg för dig som fyllt 55 och som vill leva ett aktivt och bekvämt liv i Flatås.

Borgerskapets vård- och omsorgsboende

Högalidsgatan 26 -28, Södermalm, Stockholm

Vackert beläget högt över Högalidskyrkan ligger Borgarhemmet och Enkehuset, med en fantastisk utsikt över Stockholm. Välkommen!

NYPRODUKTION

Borstahusen

Mastgatan, Landskrona

I Borstahusen planerar Seniorgården att bygga vackra, moderna bostäder. Bara ett kvarter från Öresunds strand erbjuder vi ett bekvämt och stimulerande boende. Planerad säljstart november 2021.

Läs mer om Borstahusen

Boviva Halmstad

Kungsgatan 37, Halmstad

BoViva ligger vackert i stadsdelen Gamle Tull, bara ett stenkast från Nissans vatten. Nära till centrum, golfbanor, havet och vackra promenadstråk. Här erbjuder vi moderna och ljusa hyreslägenheter.

Brattåsgården

Streteredsvägen 5, Mölndal

Här bor du i närheten av Brattåsberget med tillgång till skog och lättpromenerade stigar. I området ligger Kållereds köpcentrum. Här finns möjlighet för par att bo tillsammans.

Brearedsvägen

Kalkstensgatan 16, Varberg

Välkommen till Brearedsvägen. Boendet ligger i ett lugnt och trevligt område, med närhet till inbjudande promenadstråk och goda kommunikationer.

Brobacken

Industrivägen 16, Upplands Väsby

Brobacken är ett boende för äldre som drivs av Väsby Stöd och Omsorg, Upplands Väsby kommuns egenregi. Vi har en kultur- och hälsoinriktning.

Broby Gård

Broby Gård 3, Täby

Broby Gård är ett modernt boende i Täby i norra Stockholm för yngre och äldre personer med demenssjukdom. Vi erbjuder en individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Stort fokus läggs på aktiviteter för våra boende.

Läs mer om Broby Gård

Brogården

Konditorivägen 5, Mölndal

Brogårdens äldreboende ligger i Lindome, i södra Mölndal. Här bor du i ett område med mycket grönska, nära till promenadvägar och Lindome centrum.

Brunkullan

Klövervägen 8, Östersund

Brunkullan erbjuder vacker utemiljö och fina promenadvägar. Stort fokus läggs på individuella aktiviteter för våra boende.

Brunnsgatan 15 A

Brunnsgatan 15 A, Lund

Brunnsgatan 15 A är ett modernt boende i Lund för äldre personer med demenssjukdom.Vi är Silviacertifierade sedan 2010 och om certifierad var 3:e år.

Brushanens äldreboende

S:t Larsgatan 8 A-B, Linköping

Centralt äldreboende med närhet till fina promenadstråk vid Stångån.

Bräcke dagverksamhet Starbogården

Bättringsvägen 7, Hässelby Vällingby, Stockholm

Dagverksamhet vänder sig till personer över 65 år som har fått en demenssjukdom. Här erbjuder vi anpassade aktiviteter.

Bräcke demensboende Norrgården korttid

Bräcke Västergårds Väg 14, Hisingen, Göteborg

Vi vänder oss till dig som är under 65 år och som har behov av omvårdnad och stöd i vardagen, på grund av t.ex. Stroke, Parkinson, eller demenssjukdom.

Bräcke hemtjänst Alingsås

Alingsås

Bräcke hemtjänst Alingsås erbjuder dig hemtjänst med hjärta och med kontinuitet, kompetens och engagemang som ledord. Våra kunder är 100% nöjda med oss som sin hemtjänst.

Bräcke hemtjänst Göteborg

Göteborg

Vi erbjuder dig hemtjänst med med hjärta – utan vinstsyfte. Kontinuitet, kompetens och engagemang är våra ledord. Välkommen till Bräcke hemtjänst Göteborg.

Bräcke hemtjänst Linköping

Linköping

Bräcke hemtjänst Linköping erbjuder dig hemtjänst med hjärta – med kontinuitet, kompetens och engagemang som ledord.

Bräcke servicehus Tannefors

Tegelbruksgatan 20, Linköping

Perfekt för dig som vill ha tillgång till funktionella och trevliga lägenheter, samt/kompletterat med möjlighet till lunchservering och närhet till service.

Bräcke vård- och omsorgsboende Hornstull

Lignagatan 14, Södermalm, Stockholm

Vi har en akademisk profil. Det innebär att vi samarbetar med Ersta Sköndals högskola och får tillgång till den senaste forskningen så vi kan erbjuda den bästa demensvården.

Bräcke vård- och omsorgsboende Reimersholme

Vindragarvägen 16 , Södermalm, Stockholm

Nu har vi öppnat upp för inflyttning i våra totalrenoverade lokaler på vackra Reimersholme. Du hittar oss intill vattnet med storslagen utsikt över Mälaren.

Bräcke vård- och omsorgsboende Villa vesta

Edelundavägen 5, Hässelby Vällingby, Stockholm

Ligger fint i ett villaområde i Hässelby Villastad nära affärer och allmänna kommunikationer. Här vill vi ge dig god omsorg, glädje och gemenskap med andra.

Bräcke vård- och omsorgsboende Västergården

Bräcke Västegårds Väg 10, Hisingen, Göteborg

Västergården är ett demensboende i Göteborg för dig under 65 år, vi har både korttidsplatser och permanentplatser.

Bräcke äldreboende Ginstgården

Ginstgatan 5, Alingsås

Bräcke äldreboende Ginstgården är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom. Vår inriktning är sång och musik och det används som ett instrument i omvårdnadsarbetet.

Byholmen

Rönninge Skolväg 24, Skärholmen, Stockholm

Här doftar det alltid gott av nybakat bröd eller matlagning. Hos oss tycker medarbetarna mycket om att laga mat och baka, gärna tillsammans med dig.

Läs mer om Byholmen

Bäckagården

Vildgåsgatan 1, Ängelholm

Tryggt och hemtrevligt äldreboende i ett plan. Stort fokus läggs på aktiviteter för våra boende. Vi samarbetar bland annat med studieförbundet Bilda och har en egen kör och filmklubb.

Bällstahof

Vasagatan 9, Sundbyberg

Bällstahof är ett modernt äldreboende för seniorer mitt i Sundbybergs stadspuls. Vi erbjuder även en finsktalande avdelning, speciellt inriktad mot personer med demenssjukdom.

CASA Berget

Mölndal

Vårt mål är att ge våra kunder kvalitet och engagemang utan vinstsyfte. Vår vision är att alla våra kunder och deras anhöriga ska känna trygghet, tillit välbefinnande och värdigt liv.

Läs mer om CASA Berget

Camigo - Skåne

Skåne

Värme i vardagen - för både unga och gamla hjärtan. Camigo är den skräddarsydda seniortjänsten där äldre kan få både sällskap och hjälp i vardagen.

Camigo - Skåne

Skåne län

Värme i vardagen - för både unga och gamla hjärtan. Camigo är den skräddarsydda seniortjänsten där äldre kan få både sällskap och hjälp i vardagen.

Camigo - Stockholm

Stockholms län

Värme i vardagen - för både unga och gamla hjärtan. Camigo är den skräddarsydda seniortjänsten där äldre kan få både sällskap och hjälp i vardagen.

Camigo - Stockholm

Stockholm

Värme i vardagen - för både unga och gamla hjärtan. Camigo är den skräddarsydda seniortjänsten där äldre kan få både sällskap och hjälp i vardagen.

Camigo - Västra Götaland

Västra Götaland

Värme i vardagen - för både unga och gamla hjärtan. Camigo är den skräddarsydda seniortjänsten där äldre kan få både sällskap och hjälp i vardagen.

Camigo - Västra Götaland

Västra Götalands län

Värme i vardagen - för både unga och gamla hjärtan. Camigo är den skräddarsydda seniortjänsten där äldre kan få både sällskap och hjälp i vardagen.

Christiansro

Östra Boulevarden 1, Kristianstad

Christiansro är ett modernt boende beläget i centrala Kristianstad omgärdas av vackra grönområden, kanalen och i närheten ligger Tivoliparken, affärer och restauranger.

Continuum Vård & Omsorg

Enköping

Continuum - Där behov av vård och omsorg möter omtanke och kunskap. Vi utför hemtjänst med hjärtat och hjälper dig i din vardag.

Continuum Vård & Omsorg

Västerås

Continuum - Där behov av vård och omsorg möter omtanke och kunskap. Vi utför hemtjänst med hjärtat och hjälper dig i din vardag.

Daggrosen

Daggrosgatan 1, Västerås

Välkommen till Daggrosen, ett trivsamt äldreboende beläget vid Önsta centrum i Västerås. Vår målsättning är att de som bor på Daggrosen ska uppleva en meningsfull dag och känna livskvalitet.

Dagliljan

Efraim Dahlins väg 15, Farsta, Stockholm

Dagliljan är en dagverksamhet som vänder sig till dig som är yngre än 65 och har en demenssjukdom. Vi erbjuder gemenskap och trygghet i en hemtrevlig miljö.

Dagverksamhet Navet

Dragonvägen 88-90, Upplands Väsby

Vi bedriver dagverksamheten Navet. Verksamheten är till för dig som bor hemma och har särskilda behov. Vi utgår från dina behov.

Dagverksamheten

Högsätravägen 2, Lidingö

Kom och träffa nya människor, delta i aktiviteter. Njut av god mat i social gemenskap på Lidingö stads dagverksamhet för äldre. Dagverksamheten är Silviahemscertifierad.

Dagverksamheten Farsta strand

Farsta strandplan 15, Farsta, Stockholm

Vi finns högst upp i nybyggda Lydiahemmet i Farsta strand och är en dagverksamhet för dig över 65 år med en demenssjukdom. Din lust och dagsform är utgångspunkten för hur dagen hos oss ser ut.

Dagverksamheten Vårdbo

Österskärsv 3, Österåker

Dagverksamheten Vårdbo ligger i centrala Åkersberga och erbjuder social samvaro i en trygg och fin miljö. Vi strävar efter att våra gäster ska känna gemenskap, genom att vara delaktiga och aktiva.

Dala omsorg AB

Falun

Dala Omsorg är framtidens hemtjänst. Våra ledord är genuint, kontinuitet, kreativt och helhet. Vi är privata utförare av hemtjänst, service och ledsagning enligt SoL i Falu Kommun.

Daljunkaregården

Daljunkaregatan 19, Falun

Daljunkaregården är ett vård- och omsorgsboende för personer med stort omvårdnadsbehov, centralt beläget i Falun.

Danbomsväg

Danboms väg 1 A-B & 3 A-B, Kinda

Precis i utkanten av Kisa centrum ligger Danbomsväg. Här har vi +55-boende i moderna lägenheter med hög standard. Samtliga lägenheter är totalrenoverade på senare år.

Danvikshem

Danvikshemsvägen 8, Nacka

Danvikshem ligger naturskönt beläget vid inloppet till Stockholm mitt emot Prins Eugens Waldemarsudde. Lika välkomnande, lika uppskattat, lika eftertraktat.

Danvikshems dagverksamhet

Danvikshemsvägen 8, Nacka

På Danvikshems dagverksamhet erbjuder vi social samvaro och meningsfulla aktiviteter för dig som bor i det egna hemmet och har en demenssjukdom.

Ditt Liv

Sundsvall

Vi vill hjälpa dig till ett bättre liv och stötta dig att kunna fortsätta att utföra så mycket du själv vill. Vår personal värnar om dig och brinner för sitt arbete.

Läs mer om Ditt Liv