Attendo Hem - Lund

Sankt Lars väg 90, Lund Karta

Typ av boende

Trygghetsboende

Ägandeform

Hyresrätt

Hemsida

Besök hemsida

Allmänt

Bo tryggt på Attendo Hem
AttendoHem är ett trygghetsboende med genomtänkt och ombonad miljö där du får tillgång till service, gemenskap och aktiviteter. Ditt välmående är det viktigaste för oss.

Vad är Attendo Hem?
AttendoHem är ett trygghetsboende med hyreslägenheter i en fastighet utformad helt enligt de höga krav som ställs på ett modernt äldreboende.

Boendet är bemannade av Attendos engagerade medarbetare som utför den hemtjänst som kommunen beviljat, återkommande gemensamma aktiviteter och den service de boende vill ha.

Läs mer om AttendoHem.

Se filmen om Attendos koncept AttendoHem

Lägenheter

Attendo Lund erbjuder ett ljust och modernt boende med trevliga och välplanerade lägenheter. Här finns 48 lägenheter, alla är 35 kvadrat och köksdelen är separerad från sovrummet. Lägenheterna är ljusa och rymliga.

Det finns tillgång till gemensamma vardagsrum, inglasade balkonger och en härlig trädgård med växthus. Området erbjuder parkmiljö som inbjuder till promenader, kortare eller längre.


Läge

I närheten
Ett mindre köpcentrum med mataffärer finns på 10 minuters promenadavstånd.

Kommunikationer
Bussförbindelser in till centrala Lund är täta och precis utanför dörren.

Service & Aktiviteter

Hemtjänst
Boendena är bemannade av Attendos engagerade medarbetare som utför den hemtjänst som kommunen beviljat, återkommande gemensamma aktiviteter och den service de boende vill ha.

Kontaktman
Du som anlitar Attendos hemtjänst får en egen kontaktman, med utökat ansvar gällande din trygghet, dina intressen och dina behov.

Mat på Attendo Hem - Lund
Som boende på Attendo Hem gäller hemvårdsregler. Vi hjälper till med enklare matlagning i hemmet samt inköp av mat enligt biståndsbeslut. Det finns några restauranger i området till vilka man kan vända sig för lunch förtäring.

Service
I huset finns privat fotvårdare, ett apotek och ett kafé som öppnar i augusti.

Social samvaro
Vår trivselvärd ordnar gemensamma aktiviteter som du kan delta i. Det är allt ifrån dans, underhållning, ”matresor”, chokladprovning och musikquiz till olika uteaktiviteter i den fantastiska trädgården. De boende har självklart ett stort inflytande över utformningen av våra aktiviteter.

Boendevärd
Vår boendevärd finns normalt på plats på vardagar på fasta tider och ger råd och stöd samt hjälper till med frågor kring boendet eller behov av omsorg. Det kan gälla allt från in- och utflyttningsfrågor till funderingar om service och avgifter, exempelvis ansökan om bostadsbidrag eller biståndsansökan för utökad hemhjälp/särskilt boende.

Inköp tvätt och städ
Vi hjälper gärna till med inköp gällande tvätt och städ. Vi kan både sköta det helt eller stötta de boende att klara av det själv.

Hushållsnära tjänster
Det finns även möjlighet att köpa tilläggstjänster med RUT-avdrag, exempelvis fönsterputs, städning och inköp. Vi sköter kontakten med Skatteverket.

Kontakt

Företag

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

070-6041016

Kontaktperson

Maria Rosvall

Gatuadress

Sankt Lars väg 90

Postnummer

222 70

Postort

Lund

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

070-6041016

Translate

Tyck till