Silver Life Nacka - Hyresrätter

Ferdinand Bobergs väg 1–3, Saltsjö-boo Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

I naturskön skärgårdsmiljö i Graninge Strand finner du nybyggda trygghetsbostäder med fantastisk utsikt över Baggensfjärden.

Här har du som är boendemedlem i Silver Life tillgång till den magnifika huvudbyggnaden, som ritats av Ferdinand Boberg och som färdigställdes 1909. I Villa Boberg hittar du bland annat vår bemannade reception, Silver Lifes medlemslounge, restaurang Villa Graninge, privat relax, gym och spa och vår serviceledare som finns på plats för att ta hand om våra medlemmar och anordnar events. På Silver Life erbjuder vi även extratjänster som hemhjälp, frisör, massage och fotvård samt mycket mer. Silver Lifes koncept
Silver Life Graninge Strand är en del av Silver Lifes koncept om en boendekedja som erbjuder trygghet, service och bekvämlighet under det seniora livets alla skeden. Under de aktiva åren erbjuder vi bekväma seniorboenden och om behov skulle uppstå, god vård och omsorg på våra vård- och omsorgsboenden som ligger i anslutning. Vi erbjuder även extra tjänster som hemhjälp och hemtjänst.

Intresserad av en hyresrätt i Graninge Strand?
Förtursperioden för Silver Lifes medlemmar har passerat och lediga lägenheter förmedlas via Stockholms bostadsförmedling. Du som är intresserad av att flytta till en hyresrätt i Graninge Strand behöver därför ställa dig i bostadsförmedlingen kö, det gör du enkelt genom att klicka här.

För mer information om Silver Life och för att besöka våra lokaler är du varmt välkommen att kontakta oss på
08-506 360 40. Bli medlem redan idag.

Minimiålder
Minimiålder för hyresrätterna i Graninge Strand är 65år, minimiåldern gäller för minst en person i hushållet.

Minimiålder
65 år

Lägenheter

I Graninge Strand hittar du ljusa och rymliga lägenheter med öppen planlösning. Bostäderna är smakfullt inredda och utstrålar lugn och värme. Samtliga lägenheter har egen balkong och ett flertal med utsikt över Baggensfjärden.

Faciliteter

Silver Lifes erbjudande till boendemedlemmar
- Silver Lifes serviceledare som organiserar events och aktiviteter
- relaxavdelning med bastu och ångbastu
- solterapirum
- gym och träningsutrymmen
- medlemslounge med kaffe och dagstidning
- ledarledda träningspass och aktiviteter
- bemannad reception helgfria vardagar
- medlemsrabatt i restaurang Villa Graninge
- Silver Life Graninge Strand har ett nära samarbete med omsorgs- och tjänsteföretagen Kvalitativ Hemtjänst och Prioriterad. Det innebär att du kan få hjälp med till exempel städning, ledsagning och andra hushållsnära tjänster vid behov. 
- möjlighet att boka tilläggstjänster såsom exempelvis frisör, massör eller fotterapeut
- personlig tränare
- personligt utformat träningsprogram
- vaktmästare för att få hjälp med enklare IT-tjänster eller med lättare hantverk.

Tjänster och service
Silver Life tillhandahålla olika tjänster och service utifrån efterfrågan, mot en extra avgift. Vår ambition är att vi alltid ska kunna möta de boendes önskemål och behov. Man har till exempel möjlighet att köpa till vaktmästarhjälp i hemmet. Behandlingar såsom massage och medicinsk fotvård samt mycket mer.

Läge

Silver Life Nacka ligger i en naturskön skärgårdsmiljö vid Graninge Strand.

Service & Aktiviteter

När du flyttar till Graninge Strand har du möjlighet att bli boendemedlem i Silver Life, detta ger dig tillgång till
- vår bemannade reception och vår medlemslounge i huvudbyggnaden, där man kan sitta ner och ta en kopp kaffe, läsa tidningen eller bara vara, själv eller tillsammans med andra.
- ett modernt och välutrustat gym och en gruppträningslokal där man kan delta i ledarledda pass eller träna själv eller med vänner.
- möjlighet att boka chambre separée, festlokal eller catering i Restaurang Villa Graninge
- tillgång till vårdlotsning som stöttar den boende i kontakter med kommunen och landstingets verksamheter.
- rabatterade måltider för Silver Lifes medlemmar i Restaurang Villa Graninge.

Om extra hjälp behövs
Om du får behov av personlig omvårdnad finns möjlighet till hemtjänst via vår samarbetspartner Kvalitativ hemtjänst som även kan tillhandahålla extra tilläggstjänster och hemhjälp via dotterbolaget Prioriterad. Skulle behoven bli så omfattande att det behövs vård – och omsorg dygnet runt finns vårt vård -och omsorgsboende i området.

Kontakt

Företag
Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress

Ferdinand Bobergs väg 1–3

Postnummer
132 36
Postort

Saltsjö-boo

Vill du bo här?

Vill bli informerad om Silver Lifes nyetableringar?
Då ska du börja med att bli medlem hos oss på Silver Life. Läs mer och bli medlem här.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Du är även välkommen att besöka oss då det är det bästa sättet att uppleva den fantastiska utsikten vi kan erbjuda vår boenden!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Silver Life Nacka - Hyresrätter

Nacka kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.