Fridhem

Drottninggatan 71 D, Trollhättan Karta

Typ av boende

Trygghetsboende

Ägandeform

Hyresrätt

Hemsida

Besök hemsida

Allmänt

Trygghetsboendet - en gemenskap på egna villkor I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

Minimiålder

70 år

Lägenheter

Lägenheterna i Trygghetsboendet är öppna och ljusa och har bekvämligheter som tex extra rymliga badrum, inga trösklar och hiss till parkeringen under huset och till vindsförråden högst upp.

Faciliteter

I Trygghetsboendet ligger en fin samlingslokal som fungerar som ett extra vardagsrum. Här samlas grannarna i Trygghetsboendet för att titta på TV, fika på altanen, samtala, ha fester och andra gemensamma aktiviteter.

Läge

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd.

Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. Ett flertal restauranger ligger på kort promenadavstånd.

Service & Aktiviteter

En bovärd från Eidar finns några timmar varje dag på Trygghetsboendet.

Kontakt

Företag

Eidar

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0520 877 00

e-post

info@eidar.se

Gatuadress

Drottninggatan 71 D

Postnummer

461 33

Postort

Trollhättan

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0520 877 00

Translate

Tyck till