Nyproduktion

Gulsparven

Trollhättan

Typ av boende

Trygghetsboende

Ägandeform

Hyresrätt

Hemsida

Besök hemsida

Allmänt

Kvarteret ligger i den populära stadsdelen Dannebacken. Det är ett aktivt område med närhet till motionsspår, vårdcentral och mataffärer men där du också hittar avkopplingen och lugnet när du vill. Med täta bussturer, som går precis utanför dörren, kan du enkelt ta dig in till Trollhättans centrum.

Gulsparven – här finns det plats för hela livet
Förutom att kvarteret Gulsparven är ett perfekt alternativ för dig som är pensionär och som vill bo extra smidig och bekvämt, är det ett utmärkt kvarter för de som funderar på att flytta hemifrån, eller för de som vill bli sambos eller redan bildat familj. Här finns också bostäderna för de som har en funktionsnedsättning och behöver ett boende med särskild service. Det är kort sagt ett kvarter för hela livet.

Ett hållbart kvarter med hyresrättens alla fördelar
Ett boende på Gulsparven är perfekt för dig som värdesätter frihet, helt utan insats. Som hyresgäst får du ett modernt och bra boende där du slipper skuldsätta dig och oroa dig för räntenivåer och amorteringar. Och du kan känna dig trygg med att vi reparerar och underhåller din bostad så att du istället kan använda din tid till det du tycker om att göra.


Minimiålder

65 år

Lägenheter

I vårt Trygghetsboende på Gulsparven erbjuder vi 22 stycken lägenheter fördelade på 4 st 1:or, 15 st 2:or och 3 st 3:or, 52-68 kvm. Lägenheterna är smart planerade med extra svängrum för att det ska vara enkelt att bo, även om du har nedsatt rörlighet. Den rymliga balkongen/uteplatsen på ca 10 kvm blir ett uppskattat extrarum under vår- och sommarhalvåret och kan dessutom glasas in som extra tillval.

Lägenheterna är ljusa med ekparkett och grå klinker i entré och badrum. Köket har vitmålade köksluckor, vitt kakel och bänkskiva i högblankt laminat. Alla hyresgäster har egen tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet och diskmaskin är standard i alla trerumslägenheter, men kan väljas som tillval i ettor och tvåor.

Storlek

1 - 3 r.o.k

Faciliteter

Grön innergård med plats för möten och umgänge
När trädgårdsarkitekten fick uppdraget att skapa en inspirerande, varierad och inbjudande utomhusmiljö, blev resultatet en kreativ kombination av lekplatser, boulebana, odlingslådor och en gemensam grillplats. Dungar, marktäckande perenner, buskar och träd bildar rum i kvarteret och husen inramas av stämningsfull belysning.

Gästlägenhet och gemensamhetslokal
På central plats i kvarteret finns en gästlägenhet som du har möjlighet att hyra om du får gäster som vill sova över. I samma hus finns även en samlingslokal med kök som du kan låna ifall du vill ordna kalas.


Service & Aktiviteter

Bo själv, tillsammans med andra
Våra populära Trygghetsboenden är till för dig som vill bo själv men önskar leva ett aktivt och socialt liv på äldre dagar. I bottenplan på huset finns en gemensamhetslokal där du när som helst kan umgås med dina jämnåriga grannar och välja att ta del av de aktiviteter som vår Trygghetsboendevärd anordnar.


Kontakt

Företag

Eidar

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0520 877 00

e-post

info@eidar.se

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0520 877 00

Translate

Tyck till