Nyproduktion

Kvarteret Mars

Järnvägsg 18-20, Trollhättan

Typ av boende

Trygghetsboende

Ägandeform

Hyresrätt

Hemsida

Besök hemsida

Allmänt

Det nya kvarteret Mars mitt i Trollhättan består av 177 moderna och miljösmarta hyreslägenheter med maximal komfort. 28 av lägenheterna erbjuder extra bekvämlighet. Vi kallar det för Trygghetsboende. 

Minimiålder

65 år

Planerad inflytt

December 2018

Lägenheter

Lägenheterna i Trygghetsboendet är noggrant planerade så att det ska vara riktigt enkelt och smidigt att bo. Exempelvis är ytorna väl tilltagna för att även den med rollator eller rullstol kan röra sig fritt. Socklar och foder är i ek. Dörröppningarna är markerade för att synas tydligare. Badrummen extra rymliga utan smala dörröppningar.   Toalettstolen är förhöjd och markerad genom att kaklet bakom har en avvikande kulör.

Storlek

1 - 2 r.o.k

Faciliteter

På markplan finns en stor gemensamhetslokal, med köksdel och uteplats där hyresgästerna har möjlighet att umgås och ha aktiviteter. 

Läge

Med boendet mitt i centrum är utbudet på restauranger stort. Dessutom finns Strömkarlens Trygghetsboende med matsal och servering på några minuters promenadavstånd.

Mars centrala läge gör att du befinner dig mitt i centrum men bor lugnt utan nattklubbar eller barer omkring dig och med Resecentrum som närmsta granne. Vill du ta bussen eller tåget har du passande nog Resecentrum med både lokal och regionaltrafik bara tvärs över vägen. Du har dessutom ett varierat och brett kulturutbud samt restauranger och butiker bara någon minut hemifrån.

Service & Aktiviteter

Samlingslokal för trivsel och gemenskap
Förutom trivsamma lägenheter erbjuds möjligheten att träffa andra hyresgäster i samma ålder. På det första våningsplanet finns en stor gemensamhetslokal som verkligen inbjuder till fikastunder och olika aktiviteter, både till vardags och till fest.

Kvalitet

Svanenmärkt för extra hållbarhet. Vi bygger de första flerfamiljshusen i Trollhättan som blir Svanenmärkta. Det innebär att bygget uppfyller en kvalitetssäkrad byggprocess med höga miljö- och hälsokrav på byggvaror, material och kemiska produkter. Dessutom kommer lägenheterna att ha låg energianvändning.

Kontakt

Företag

Eidar

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0520 877 00

e-post

info@eidar.se

Gatuadress

Järnvägsg 18-20

Postort

Trollhättan

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0520 877 00

Translate

Tyck till