Silver Life Upplands Väsby - Hyresrätter

Silver Life Upplands Väsby - Hyresrätter

Upplands Väsby, Stockholms län
Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

I Upplands Väsby planerar vi tillsammans med Sveafastigheter för ett boende för den som uppskattar att ha nära till allt. 

Området Fyrklövern ligger vid Upplands Väsby centrum där kommunens ambition är att få till en tät och levande stadskärna. Närheten till centrum med tillgång till affärer, caféer och service är något som attraherar många aktörer och där planeras för bostäder för alla kategorier; seniorer, barnfamiljer, studenter. I detta utmärkta läge etablerar sig Silver Life.

Silver Lifes koncept
Silver Life Upplands Väsby är en del av Silver Lifes koncept om en boendekedja som erbjuder trygghet, service och komfort under det seniora livets alla skeden. Under de aktiva åren erbjuder vi bekväma seniorboenden och när behov uppstår god vård och omsorg på våra vård- och omsorgsboenden som ligger i anslutning. Om du behöver bedriver vi även egen hemtjänst på våra Silver Life boenden. Läs gärna mer här.Intresserad av att flytta hit?
Då ska du börja med att bli medlem hos oss på Silver Life. Medlemskapet innebär att du ställer dig i vårt kösystem som både gäller får våra bostadsrätter och hyresrätter. När en lägenhet finns ute till försäljning eller går ut till uthyrning skickas information ut till våra medlemmar. Den med högst antal ködagar får välja lägenhet först.

Bli medlem redan idag!

Minimiålder
65 år
Planerad inflytt

Kvartal 1, 2022

Lägenheter

Lägenheterna är ljusa och rymliga med öppen planlösning. Bostäderna är smakfullt hemtrevliga och utstrålar lugn och värme. De flesta lägenheter har egen balkong och ett flertal med utsikt över Baggenfjärden.

Din bostad kan utrustas med modern teknik för ökad trygghet och självständighet.

Utformningen anpassas så att boendet blir personligt. Det går att röra sig bekvämt genom hela lägenheten, också med rullstol eller rollator.

Faciliteter

Faciliteter

Restaurang av hög kvalitet som även kan leverera direkt till lägenheterna

Bemannad Silver Lounge i huvudbyggnaden

Modernt gym bemannat med en sjukgymnast

Gemensamma lokaler för måltider och aktiviteter

Gemensamt rum för samvaro i mindre grupper

Parkeringsplatser och tillgång till bilpool

Tillgång till välplanerad park

Gästlägenhet att hyra

Läge

I och med en flytt till en av våra lägenheter blir du även medlem hos Silver Life vilket inkluderar:
- Tillgång till bemannad Silver Lounge i huvudbyggnaden där man kan sitta ner och ta en kopp kaffe, läsa tidningen eller bara vara, själv eller tillsammans med andra.
- Ett fräscht och modernt gym bemannat med en sjukgymnast för utformning av individuella träningsprogram.
- Lokaler att låna för olika aktiviteter.
- Tillgång till vårdlots som stöttar den boende i kontakter med kommunen och landstingets verksamheter.
- Rabatterade måltider för Silver Lifes medlemmarSilver Lifes egna hemtjänst och vård- och omsorgsboende
Om du får behov av personlig omvårdnad tillhandahåller Silver Life hemtjänst i bostaden, via avtal med kommunen. Skulle behoven bli så omfattande att det behövs vård – och omsorg dygnet runt kommer du att ha förtur till plats på Silver Lifes vård- och omsorgsboende som ligger inom samma enhet.

Tjänster och service
Silver Life tillhandahålla olika tjänster och service utifrån efterfrågan, mot en extra avgift. Vår ambition är att vi alltid ska kunna möta de boendes önskemål och behov.

Kontakt

Företag
Hemsida
Telefonnummer
Vill du bo här?

Boendets fastighetsvärd är Sveafastigheter. För att få möjlighet att bo här behöver du dels stå i Sveafastigheters kö där du gör [link=https://sveafastigheterbostad.se/vara-omraden/upplands-vasby-drabanten-hyresratter/]intresseanmälan för boendet[/link] samt teckna medlemskap i Silver Life. Läs mer och bli medlem hos Silver Life [link=https://silverlife.se/bli-medlem/]här[/link].

Om du har frågor till Sveafastigheter mailar du till info@sveafastigheter.se eller ringer på 010 722 38 00.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.