HomeMaid AB

Tid för det som är viktigt på riktigt. För många pusselbitar som ska passas in och allt fler bollar att hålla i luften? Vi på HomeMaid vet hur svårt det är att få tid i vardagen, för både det som måste göras och det du egentligen helst skulle vilja göra. Sedan 1997 har våra medarbetare hjälpt tusentals kunder på hemmaplan. Mindre måsten i vardagen
Vad är viktigt – på riktigt – för dig? Mer egentid eller mindre stress? Fler chanser att hinna träna eller komma i tid till nästa föräldramöte? Mer tid med familjen eller fler tillfällen för att njuta av en bra bok? Mindre måsten och mera mys? Vi kan inte garantera ett stressfritt liv. Vårt mål är att underlätta vardagen för dig och på så sätt skapa bra förutsättningar att trivas och må bra.

Vi är en organisation av kompetenta och serviceorienterade medarbetare med riktiga löner, rättvisa kollektivavtal och goda arbetsvillkor. Något vi aldrig kommer att tumma på. Det är viktigt på riktigt – för oss. Vi på HomeMaid fixar mer än hemstädning och fönsterputsning. Vi erbjuder även städning på arbetsplatsen, omsorgstjänster och mycket annat. Skillnaden är egentligen inte så stor. Vårt jobb är ju att skapa bättre förutsättningar för trivsel och en fungerande vardag. Det är det vi kan bäst!