HomeMaid Västra Götaland

Hallands län, Västra Götalands län

Om oss

HomeMaid Västra Götaland
De allra flesta företag som erbjuder hushållsnära tjänster vet vad de sysslar med. Alla kan hantera en inköpslista, de allra flesta är riktigt duktiga på att städa och många är dessutom bra på matlagning. Det är inte så vi skiljer oss åt och det är antagligen inte på dessa grunder du ska fatta ditt beslut. Istället handlar det om att känna efter och hitta trygghet och förtroende för det företag och de personer som kan bli en rätt så viktig del av ditt liv. Människor som kan skänka dig en stunds glädje i vardagen, inte bara avlastning med vardagssysslor och tungt arbete. Människor du ska kunna förlita dig på och uppskatta – kanske till och med tycka om.

Vi lyssnar på dig
Våra rutiner bygger på erfarenheter från tusentals kunder och vi förstår att alla har sitt eget lilla sätt att se på sitt hem och den service de behöver. Därför vågar vi lova att vi kommer att lyssna även på dig så att vi kan göra jobbet, precis så som du vill ha det. När du släpper in oss i ditt hem kan du vara säker på att vi inte bara vet vad vi gör utan också att vi bryr oss.

Våra serviceassistenter
Våra noga utvalda, välutbildade serviceassistenter är de som tar ansvaret för arbetet i ditt hem. Det är de du kommer att lära känna. Därför är vi noga med att det alltid är samma personer som kommer hem till dig varje gång. Det är bara vid eventuell sjukdom eller semester som du kan få möta ersättare men vi vågar lova att dessa är minst lika trevliga och noggranna som dina ordinarie assistenter! Vår personal bär alltid ID-kort och har naturligtvis skrivit på sekretessavtal för att värna om din integritet.

Att våra medarbetare arbetar med bra avtal, att vi har heltäckande försäkringar, rätt utbildningar och de bästa redskapen är en förutsättning för ett hemserviceföretag för att lyckas i längden. Detta är lätt att fixa! Vi har istället lagt vår energi på att hitta ambitiösa och uppriktigt omtänksamma medarbetare.

Vad behövs för att din vardag ska bli lite enklare och roligare? Vårt uppdrag är att tillsammans med dig anpassa vårt arbete - naturligtvis för att uppfylla dina önskemål - men inte minst för att se till att du verkligen trivs i ditt hem. Vi lovar att göra allt som står i vår makt för att du ska göra det! Dessutom hoppas vi på några trevliga stunder tillsammans under de timmar vi är hos dig.

Sedan 1997 har HomeMaid skapat trivsel
Idag är vi ett av Sveriges allra största företag inom hemservicebranschen med kontor från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Kanske kan vi få förtroendet att hjälpa även dig?

Tjänster

I vissa skeden av livet kan det behövas lite extra avlastning och service för att vardagen ska fungera. Vi hjälper dig med de tunga sysslorna för att du ska må bra och trivas i ditt hem.

”Hälsa Marika att hon är förtjusande. Vi kommer absolut att boka alla städ med HomeMaid efter att ha haft henne hos oss. Hälsa och tacka!”

Städning

 • Veckostädning
 • Storstädning
 • Fönsterputsning

Matlagning

Efter dina behov och önskemål

Övriga hemsysslor

 • Inköp
 • Tvätt och strykning
 • Putsa silver, koppar och mässing

Trädgårdsservice

 • Trädgårdstjänster
 • Snöskottning

Kompetens

Välutbildade och engagerade medarbetare är ett måste för att vi ska kunna göra ett bra jobb. Därför får alla nyanställda både teoretisk och praktiskt utbildning på arbetet. Vi erbjuder också vidareutbildning för personal som vill bredda sin kompetens. Teamledare finns alltid på plats för att ge stöd till både kunder och anställda om frågor dyker upp.

Språk
Vårt huvudspråk är svenska men eftersom vi också har anställda som har andra hemspråk än svenska kan vi, om önskemål finns, kanske erbjuda assistenter som pratar exempelvis thai, arabiska, kroatiska, serbiska, slovenska, spanska eller polska.

Språk

Svenska, Arabiska, Kroatiska, Polska, Serbiska, Slovenska, Spanska, Thai

Säkerhet

Vi tar alltid det säkra före det osäkra. Detta genomsyrar vårt arbete och våra rutiner. I vårt aktiva säkerhetsarbete ingår bland annat nedan punkter.

Trygghet och säkerhet

 • Sekretessavtal tecknas med all personal
 • Utdrag ur belastningsregister görs inför varje nyanställning samt efterföljande en gång per år
 • Säkerhetsrutiner, såsom nyckelhantering, säkerställs via rådgivning från SSF (Svenska Stöldskyddsföreningen)
 • Alla nycklar hanteras kodat enligt SSFs riktlinjer
 • Alla medarbetare bär företagskläder och ID-kort

Försäkring

Ansvarsförsäkring finns

Kvalitet

Vårt kvalitetskoncept är en gedigen skrivelse som arbetats fram löpande sedan vi startade för snart 20 år sedan. Den finns noggrant dokumenterad i heltäckande instruktioner och beskrivningar av förhållningssätt. På så sätt vågar vi lova att jobbet blir gjort på rätt sätt, enligt konstens alla regler. I vår säkerhetspolicy ingår bland annat:

Övrigt

 • Ett gemensamt koncept baserat på kvalitet och service
 • Årlig kundundersökning med utvärdering, uppföljning och utveckling
 • Regelbunden tillsyn av områdesansvariga
 • Tillgänglig teamledare
 • Utbildning och vidareutbildning av personal
 • Tydlig företagsidentitet (bilar, kläder, ID-kort)

Priser

Med skatteavdrag enligt RUT betalar du bara halva kostnaden för vårt arbete. Allt administrativt arbete såsom blanketter och kontakt med Skatteverket tar vi hand om.

Vad kostar det?

Kontakta oss för prisuppgifter

Kontakt

Företag

HomeMaid AB

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

031-28 27 27

Gatuadress

Krokslätts Parkgata 4

Postnummer

431 68

Postort

Mölndal

Vill du bli kund hos oss?

Ring eller maila oss så bokar vi tid för ett kostnadsfritt hembesök. Därefter kommer vi överens om vad det är som ska göras, hur ofta och hur länge det tar. Därefter får du ett kostnadsförslag av oss.

Söker du jobb?

Vill du bli en av oss? Vi växer så det knakar och är på jakt efter branschens bästa medarbetare. Är du serviceorienterad och har ett positivt och hjälpsamt sätt? Trivs du med att hjälpa andra och att göra skillnad? Då vill vi gärna ha kontakt med dig!

Här hittar du våra lediga tjänster just nu.

Be om offert eller ställ en fråga

Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

031-28 27 27

Translate

Tyck till